Νέος πονοκέφαλος για τον Alec Baldwin – Ίσως τού ασκηθεί ποινική δίωξη για τον θάνατο της Halyna Hutchins
Instagram

Δεν έχει κλείσει ακόμη το κεφάλαιο με το θανατηφόρο περιστατικό στα γυρίσματα της ταινίας “Rust”, όπου έχασε τη ζωή της η κινηματογραφίστρια Halyna Hutchins και τραυματίστηκε ο σκηνοθέτης Joel Souza.

Ο Alec Baldwin ίσως βρεθεί αντιμέτωπος με νέα μπλεξίματα με τον νόμο, καθώς η εισαγγελέας του Νέου Μεξικό θα μπορούσε να ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον τεσσάρων ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του ηθοποιού, για τον θανατηφόρο πυροβολισμό στο πλατό της ταινίας “Rust”.

Σε πρόσφατη επιστολή προς το οικονομικό συμβούλιο της πολιτείας, η εισαγγελέας της Πολιτείας, Mary Carmack-Altwies, είπε ότι έως και τέσσερα άτομα θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν ποινικές διώξεις σε σχέση με το περιστατικό πέρυσι που στοίχισε τη ζωή της κινηματογραφίστριας.

Η εισαγγελέας είπε ότι το γραφείο της εξετάζει κατηγορίες που περιλαμβάνουν ανθρωποκτονία καθώς και παραβιάσεις όπλων, ανέφερε η Santa Fe New Mexican και αναδημοσιεύουν οι Los Angeles Times.

Ένας από τους πιθανούς κατηγορουμένους είναι ο γνωστός κινηματογραφικός ηθοποιός Alec Baldwin“, έγραψε η εισαγγελέας της περιφέρειας σε μια επιστολή με ημερομηνία 30 Αυγούστου και ήρθε στην κατοχή των Times. Δεν ταυτοποίησε άλλα άτομα που ενδέχεται να κατηγορηθούν. “Εάν δικαιολογούνται κατηγορίες, η [εισαγγελέας της 1ης Δικαστικής Περιφέρειας] προβλέπει τη δίωξη έως και τεσσάρων ατόμων. Τα έξοδά μου για την υπόθεση “Rust” θα ξεκινήσουν αμέσως και θα είναι δαπανηρά” έγραψε.

Το έκτακτο αίτημα για χρηματοδότηση δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι την επόμενη νομοθετική σύνοδο “επειδή τα στοιχεία έχουν μόλις επιστραφεί, το κράτος είναι έτοιμο να λάβει αποφάσεις για διώξεις στην υπόθεση “Rust”“, πρόσθεσε.

Η Carmack-Altwies ζήτησε 635.500 δολάρια γι’ αυτό που περιέγραψε ως δυνητικά τέσσερις ξεχωριστές δίκες με ενόρκους αλλά και για την πρόσληψη ειδικού ερευνητή, εκπροσώπου μέσων ενημέρωσης και ειδικών. Η Πολιτεία έδωσε στο γραφείο της εισαγγελέως 317.000 δολάρια για τον διορισμό ειδικού εισαγγελέα για την επίβλεψη της υπόθεσης, σύμφωνα με τον ιστότοπο του κρατικού γραφείου.

Στο μεταξύ, ο Alec Baldwin λίγη ώρα πριν ανακοινωθούν οι σκέψεις της εισαγγελέως, είχε κάνει μια τρυφερή ανάρτηση στο instagram, στην οποία εξέφραζε την ευγνωμοσύνη του στην οικογένειά του που “τον κράτησε στη ζωή”, όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Αυτά τα παιδιά. Όλα γεννήθηκαν στο 212. Ίδιο νοσοκομείο. Τα τέσσερα πρώτα στο ίδιο δωμάτιο. Τα τρία τελευταία στο ίδιο, αλλά διαφορετικό δωμάτιο. Η καρδιά μου έχει ραγίσει χιλιάδες φορές τον περασμένο χρόνο. Και τα πράγματα στη ζωή μου μπορεί να μην είναι ποτέ ίδια. Έρχονται πολλές αλλαγές. Αλλά η οικογένειά μου με κράτησε στη ζωή. Είναι ο λόγος που ζω. Και η Ηilaria επίσης“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα