Φιλέτο πέρκα στο φούρνο

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° Κελσίου.

Βάζουμε την πέρκα σε ένα πυρίμαχο σκεύος.

Ρίχνουμε το βούτυρο σε μικρά κυβάκια για να πάει παντού, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά.

Στη συνέχεια, περιχύνουμε την κρέμα γάλακτος και το σχοινόπρασο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 12-15 λεπτά ή μέχρι να βράσει ελαφρώς η κρέμα.

ΥΛΙΚΑ:

600γρ. πέρκα
60γρ. βούτυρο
Αλάτι
Άσπρο πιπέρι
250ml κρέμα γάλακτος
3 κ.σ. φρέσκο σχοινόπρασσο(chives) ή 2 αποξηραμένο

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα