1. Πλένουμε καλά τα λεμόνια, τα ξύνουμε στον τρίφτη και τα στύβουμε.
2. Σε ένα μπολ βάζουμε το ξύσμα λεμονιού, τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού και τα αφήνουμε για τρεις ώρες (πού και πού τα ανακατεύουμε).
3. Έπειτα το σουρώνουμε καλά και του προσθέτουμε το νερό. Ανακατεύουμε καλά.
Το tip της συνταγής: Σερβίρουμε τη λεμονάδα πολύ παγωμένη με αρκετά παγάκια, φύλλα δυόσμου και φέτες λεμονιού.
ΥΛΙΚΑ:
4 λεμόνια
1 φλυτζάνι ζάχαρη
1 ½ λίτρο νερό
λίγο δυόσμο για τη διακόσμηση