Gwyneth Paltrow & Angelina Jolie: Φόρεσαν το ιδανικό φόρεμα για κάθε γυναίκα άνω των 50
Gwyneth Paltrow
Credit: Gwyneth Paltrow/Instagram

…και όχι μόνο!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλες αναζητούμε άνετα αλλά και στιλάτα ρούχα για να αντεπεξέλθουμε στις υψηλές θερμοκρασίες. Ένα κομμάτι που φέτος, αλλά και κάθε χρόνο, κερδίζει την καρδιά των διασημοτήτων είναι το λευκό βαμβακερό φόρεμα. Είτε για μια χαλαρή βόλτα στην πόλη είτε για μια κομψή εμφάνιση σε ένα δείπνο, το λευκό φόρεμα πηγαίνει σε κάθε περίσταση.

Η Angelina Jolie και η Gwyneth Paltrow λένε ναι

Η Angelina Jolie και η Gwyneth Paltrow, δύο από τις πιο διάσημες και καλοντυμένες γυναίκες του Hollywood, έδειξαν το δρόμο φορώντας αυτό το απλό κομμάτι. Η Jolie επέλεξε ένα μάξι, αέρινο λευκό φόρεμα με λεπτή τιράντα και ίσια γραμμή που αγκάλιαζε απαλά τη σιλουέτα της. Έδινε έτσι μια αίσθηση δροσιάς και ελευθερίας. Το συνδύασε με ταμπά δερμάτινη τσάντα και μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες, δημιουργώντας μια εμφάνιση που ήταν ταυτόχρονα χαλαρή και ακαταμάχητα cool.

Από την άλλη πλευρά, η Paltrow επέλεξε ένα φόρεμα ποπλίνα με λίγο πιο θηλυκή γραμμή, το οποίο τόνιζε τη φιγούρα της. Η ηθοποιός πόζαρε ξυπόλυτη ανάμεσα στις λεβάντες του κήπου της. Απέδειξε έτσι ότι το λευκό φόρεμα μπορεί να είναι εξίσου βολικό σε πιο cozy περιστάσεις.

Το Απόλυτο Καλοκαιρινό Must-Have

Τα λευκά βαμβακερά φορέματα είναι η ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι λόγω της δροσιάς και της άνεσης που προσφέρουν. Το βαμβάκι είναι ένα υλικό που αναπνέει, κάτι που το καθιστά ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Επιπλέον, η λευκή απόχρωση όχι μόνο αντανακλά τις ακτίνες του ήλιου, αλλά και προσδίδει μια καθαρή και φρέσκια εμφάνιση.

Αυτά τα φορέματα τα φοράμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε με αθλητικά παπούτσια ή σανδάλια για μια casual εμφάνιση, ή να προσθέσουμε ψηλοτάκουνα και κοσμήματα για μια πιο επίσημη εμφάνιση. Επιπλέον, με ένα απλό τζιν τζάκετ από πάνω και ένα ζευγάρι μπότες, το λευκό φόρεμα μπορεί να φορεθεί και τις δροσερές βραδιές του φθινοπώρου.

Βρείτε το δικό σας λευκό φόρεμα:

PROENZA SCHOULER White Label cutout cotton dress, Mytheresa
POUPETTE ST BARTH Triny midi dress, Mytheresa
STAUD Wells cotton poplin maxi dress, Mytheresa
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα