Ben Affleck: Αγόρασε μόνος του νέο σπίτι στο Λος Άντζελες
H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck στην πρεμιέρα του Los Angeles της ταινίας "The Flash" στο TCL Chinese Theatre στις 12 Ιουνίου 2023.
H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck στην πρεμιέρα του Los Angeles της ταινίας "The Flash" στο TCL Chinese Theatre στις 12 Ιουνίου 2023. Photo by Leon Bennett/WireImage

Ο Ben Affleck φέρεται να αγόρασε ένα νέο σπίτι, καθώς οι φήμες συνεχίζουν να φουντώνουν ότι αυτός και η Jennifer Lopez χωρίζουν.

Σύμφωνα με το TMZ, ο σταρ αγόρασε πρόσφατα μια έπαυλη 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων στην αριστοκρατική γειτονιά Pacific Palisades του Λος Άντζελες, καθώς το σπίτι που αγόρασε με τη Lopez εξακολουθεί να είναι υπό πώληση χωρίς να έχει βρεθεί ακόμη αγοραστής.

Το νέο εργένικο σπίτι του φέρεται να διαθέτει 5 υπνοδωμάτια με γκαρνταρόμπες και 6 μπάνια. Στο εσωτερικό του κυρίως σπιτιού φέρεται να υπάρχουν χώροι πρωινού και τραπεζαρίας, ένα οικογενειακό δωμάτιο και ένα γραφείο.

Φέρεται επίσης να υπάρχει ένας ξεχωριστός ξενώνας στην ιδιοκτησία. Ο Affleck, 51 ετών, και η Lopez, 55 ετών, προσπαθούν να πουλήσουν το σπίτι τους από τον Ιούνιο. Ενώ αρχικά προσπάθησαν να πουλήσουν το σπίτι εκτός αγοράς, δημοσιοποίησαν την καταχώρησή τους νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Σύμφωνα με το Page Six, έβαλαν προς πώληση και κάποια από τα έργα Τέχνης τους.

Αγόρασαν για πρώτη φορά την έπαυλη τον Ιούνιο του 2023 – σχεδόν έναν χρόνο μετά τον γάμο τους στο Λας Βέγκας – για λίγο περισσότερο από 60 εκατομμύρια δολάρια.

Έχουν καταχωρήσει το τεράστιο σπίτι με 12 υπνοδωμάτια και 24 μπάνια για 68 εκατομμύρια δολάρια και φέρεται να “βιάζονται να το πουλήσουν”.

Σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να το πουλήσουν εκτός αγοράς, αλλά πήραν την απόφαση να δώσουν χρόνο ώστε να δουν περισσότερα μάτια το ακίνητο”, δήλωσε μια πηγή στο Us Weekly στις 13 Ιουλίου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα