Jennifer Lopez: Αφοσιώνεται στα παιδιά της ενώ συνεχίζεται η κρίση στον γάμο της
Jennifer Lopez
Credit: Jennifer Lopez/Instagram

Τη στιγμή που ο Ben Affleck αγόρασε μόνος του έπαυλη στο Λος Άντζελες, αξίας 20,5 εκατ. δολαρίων, δείχνοντας ότι επιλέγει την εργένικη ζωή, η Jennifer Lopez φαίνεται πως αναθεωρεί τις προτεραιότητές της.

Εν μέσω συζυγικής κρίσης, η Λατίνα σουπερστάρ πέρασε εκπληκτικά στο πάρτι γενεθλίων της όπως και στις παράλληλες εκδηλώσεις και εξόδους με φίλους στα Χάμπτονς, μένοντας μακριά από τον… κατσούφη σύζυγό της. Κι ενώ είδαμε τη σταρ να φορά ακόμη τη βέρα της και φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Affleck στις κορνίζες του σπιτιού, εκείνος -με την απόφασή του να αγοράσει μόνος του σπίτι- βάζει φωτιά στις φήμες για επερχόμενο διαζύγιο.

Ωστόσο, η Lopez λίγο φαίνεται να ενδιαφέρεται πλέον, καθώς φροντίζει με κάθε κίνησή της να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα: ότι μπορεί και χωρiς τον Ben Affleck. Όταν ακύρωσε την περιοδεία της, επικαλέστηκε την ανάγκη της να αφοσιωθεί στην οικογένεια και τους φίλους της. Αυτό αποδεικνύει έμπρακτα σήμερα με την τελευταία ανάρτησή της. H JLo ανέβασε φωτογραφίες με τα δίδυμα παιδιά της καθώς ποζάρει γεμάτη περηφάνια τόσο δίπλα στον Max όσο και δίπλα στο Emme.

Όλη μου η καρδιά” γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι στην καρδιά της χωράνε μόνο τα παιδιά της που είναι η μεγάλη της και αληθινή αγάπη. Και σίγουρα, αν θέλει ο Affleck να επιστρέψει εκεί, θα πρέπει να το διεκδικήσει πλέον.

Υπήρχαν οι φήμες ότι το ζευγάρι δουλεύει παρασκηνιακά για την επανασύνδεσή του, ώστε να ξεπεράσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την κρίση στον γάμο του. Αλλά οι δημόσιες κινήσεις του Ben Affleck προμηνύουν μόνο χωρισμό, αφού ήταν απών από τους εορτασμούς για τα γενέθλια της γυναίκας του, έχει να βρεθεί μαζί της σχεδόν ενάμιση μήνα, και βάζει-βγάζει τη βέρα ανάλογα με τη διάθεσή του. Η τελευταία κίνηση να αναζητήσει και να αγοράσει μόνος του σπίτι, ενώ η έπαυλή τους είναι ακόμη στην αγορά, δείχνει πως αυτός ήδη έχει προχωρήσει παρακάτω.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα