Shiloh Jolie-Pitt: Αναβλήθηκε η ακρόαση για την αφαίρεση του “Pitt” από το επώνυμό της
H Angelina Jolie με τα παιδιά της Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt και Knox Leon Jolie-Pitt παρευρέθηκαν στην πρεμι΄ρα της ταινίας "Maleficent: Mistress of Evil" στο Λονδίνο, στις 9 Οκτωβρίου 2019.
H Angelina Jolie με τα παιδιά της Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt και Knox Leon Jolie-Pitt παρευρέθηκαν στην πρεμι΄ρα της ταινίας "Maleficent: Mistress of Evil" στο Λονδίνο, στις 9 Οκτωβρίου 2019. Photo by Dave J Hogan/Getty Images

Αναβλήθηκε η ακρόαση για την αλλαγή του ονόματος της Shiloh Jolie-Pitt. Η έφηβη, η οποία κατέθεσε για πρώτη φορά αίτηση για να αφαιρέσει το «Pitt» από το επώνυμό της τον Μάιο, στα 18α γενέθλιά της, θα πρέπει να περιμένει λίγο περισσότερο για να αλλάξει το όνομά της, αφού το δικαστήριο καθυστέρησε την ακρόασή της λόγω ελλιπούς ελέγχου του ιστορικού της.

«Δυστυχώς, το δικαστήριο δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον έλεγχο του ιστορικού πριν από τη σημερινή ακρόαση, οπότε η ακρόαση μετατέθηκε για τις 19 Αυγούστου», ανέφερε ο δικηγόρος της Jolie-Pitt, Peter Levine, σε δήλωση που εξασφάλισε το PEOPLE.

«Όλοι όσοι υποβάλλονται σε αίτηση αλλαγής ονόματος πρέπει να έχουν έλεγχο ιστορικού από τον δικαστικό υπάλληλο και λόγω του γραφειοκρατικού λάθους, η ακρόαση της Shiloh πήρε νέα ημερομηνία».

Μία εβδομάδα μετά την κατάθεση της αίτησης της Shiloh τον Μάιο, μια πηγή από το περιβάλλον του Pitt δήλωσε στο PEOPLE ότι ο πατέρας της είναι «ενημερωμένος και αναστατωμένος» για την αλλαγή.

«Γνωρίζει και είναι αναστατωμένος που η Shiloh έκοψε το επώνυμό του», δήλωσε η πηγή. «Οι υπενθυμίσεις ότι έχει χάσει τα παιδιά του, δεν είναι φυσικά εύκολο για τον Brad. Αγαπάει τα παιδιά του και του λείπουν. Είναι πολύ λυπηρό».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα