Angelina Jolie-Brad Pitt: Στο νοσοκομείο ο γιος τους Pax έπειτα από τροχαίο
H Angelina Jolie μαζί με τον Pax Jolie-Pitt περιφέρονται στους δρόμους της Νέας Υόρκης στις 16 Αυγούστου 2023.
H Angelina Jolie μαζί με τον Pax Jolie-Pitt περιφέρονται στους δρόμους της Νέας Υόρκης στις 16 Αυγούστου 2023. Photo by Gotham/GC Images).

Ο γιος της Angelina Jolie και του Brad Pitt, Pax, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ύστερα από τραυματισμό στο κεφάλι έπειτα από ένα οδυνηρό ατύχημα στο Λος Άντζελες.

Ο 20χρονος οδηγούσε στη λεωφόρο Los Feliz Boulevard γύρω στις 5 το απόγευμα με το ηλεκτρικό του ποδήλατο όταν συγκρούστηκε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, δήλωσαν πηγές των αστυνομικών Αρχών στο TMZ.

Ο Pax, ο οποίος δεν φορούσε κράνος τη στιγμή της σύγκρουσης, μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε κοντινό νοσοκομείο αφού παραπονέθηκε για τραυματισμό στο κεφάλι και πόνο στο ισχίο μετά τη σύγκρουση, πρόσθεσε το Μέσο.

Ο Pax φέρεται τώρα να βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο σήμερα. Οι γιατροί αρχικά φοβήθηκαν μια μικρή εγκεφαλική αιμορραγία, ανέφερε το ΤΜΖ, αν και η πλήρης έκταση των τραυμάτων του είναι ασαφής προς το παρόν.

Πηγές δήλωσαν στο TMZ ότι ο Pax πλησίαζε σε μια διασταύρωση όταν έπεσε με το ποδήλατό του πάνω σε ένα άλλο όχημα, το οποίο ήταν ακινητοποιημένο σε κόκκινο φανάρι. Ο άλλος οδηγός φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητο για να ελέγξει τον Pax πριν φτάσουν στο σημείο οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Αν και δεν είναι σαφές πού χτύπησε ο Pax, οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν στο ΤΜΖ ότι τραυματίστηκε στο κεφάλι του κατά το περιστατικό.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα