Γνωρίστε τα bloomers! Τα νέα εσώρουχα που θα φορέσουμε ως… εξώρουχα
Bloomers
Credit: Amyhallimond/Instagram

Επιτέλους, η μόδα έγινε ακόμα πιο διασκεδαστική! Τα bloomers, τα ιστορικά εσώρουχα του 19ου αιώνα, έκαναν δυναμικό comeback και είναι εδώ για να μείνουν. Αν δεν το προσέξατε ακόμα, ρίξτε μια ματιά στα social media και θα δείτε πως αυτά τα ρομαντικά, φρου-φρου σορτσάκια τα φορούν όλες οι influencers. Άραγε πώς μπορούμε να τα φορέσουμε και εμείς με στιλ και θηλυκότητα;

Οι 4 πιο hot τρόποι για να φορέσουμε τα bloomers

  1. Επιλέγουμε ένα Χρώμα
  2. Ντύνουμε τα Bloomers μας
  3. Αγκαλιάζουμε την Αίσθηση των Εσώρουχων
  4. Δείχνουμε Λίγο Δέρμα

Επιλέγουμε ένα Χρώμα

Ξεκινάμε απλά! Επιλέγουμε μια φωτεινή απόχρωση όπως το κόκκινο και δημιουργούμε ένα ομοιόμορφο look. Το συνδυάζουμε με ένα τοπ με μοτίβο στην ίδια απόχρωση και αν πραγματικά θέλουμε να πάμε all in, προσθέτουμε παπούτσια στην ίδια χρωματική οικογένεια.

«Ντύνουμε» τα Bloomers μας

Μήπως τα bloomers δείχνουν πολύ καθημερινά; Όχι πια! Αναβαθμίζουμε το look με ένα κομψό τοπ, όπως ένα ναυτικό πουά μπλουζάκι. Σίγουρα μπορεί να μην είναι το καλύτερο για το γραφείο, αλλά θα κλέψουμε τις εντυπώσεις στο brunch του Σαββατοκύριακου.

Αγκαλιάζουμε την Αίσθηση των Εσώρουχων

Δεν μας κάνουν τα κοντά σορτσάκια; Τα κάπρι bloomers είναι εδώ για εμάς! Ενισχύουμε το look μας, φορώντας ένα διάφανο τοπ ή ένα λείο μεταξωτό μπλουζάκι. Προσθέτουμε θηλυκές μπαλαρίνες και γυαλιά ηλίου για να ολοκληρώσουμε την εμφάνιση και έχουμε στο λεπτό το πιο ονειρεμένο outfit.

Δείχνουμε Λίγο Δέρμα

Όχι, δεν είναι όλα τα bloomers φαρδιά και ευρύχωρα. Υπάρχουν και τα σατινέ, γυαλιστερά στιλ που φωνάζουν καλοκαίρι και sexiness! Τα φοράμε στις ζεστές καλοκαιρινές μέρες με ένα στενό τοπ που αφήνει ακάλυπτη τη μέση μας και εντυπωσιάζουμε μέσα από την απλότητά μας.

Τα bloomers είναι η απόλυτη τάση της εποχής και ήρθε η ώρα να τους δώσουμε μια ευκαιρία. Με λίγη φαντασία και διασκεδαστική διάθεση, μπορούμε να δημιουργήσουμε looks που θα κλέψουν την παράσταση και θα μας κάνουν να αισθανόμαστε σαν πραγματικά fashion icons.

Ready, set, bloom!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα