Sophie Richie-Grainge: Η μανικιουρίστ της αποκαλύπτει ποιο είναι το πιο classy μανικιούρ
κλασάτο μανικιούρ
Credit: @raelondonnails / Instagram

Κάντε ένα από τα πιο κομψά μανικιούρ μινιμαλιστικού τύπου, με τις συμβουλές της ειδικού και μανικιουρίστ της Sophie Richie Grainge.

Από τότε που είδαμε το γαμήλιο μανικιούρ της Sophie Richie-Grainge πέρυσι, έχουμε ερωτευτεί τα διάφανα βερνίκια νυχιών. Κι αν αναρωτιέστε ποια είναι ακριβώς αυτά, η διάσημη μανικιουρίστ Georgia Rae (η επαγγελματίας πίσω από τα νύχια της Grainge), μας διαφωτίζει σχετικά. Επιπλέον μας αποκαλύπτει ποια ακριβώς χρώματα νυχιών χρησιμοποίησε για τη μεγάλη μέρα της Grainge, καθώς και τα αγαπημένα της διαφανή ροζ και γαλακτερά χρώματα νυχιών. Είναι πραγματικά τα πιο κομψά μανικιούρ μινιμαλιστικού τύπου.

Πώς να αποκτήσετε ένα υπέρκομψο μανικιούρ

Πριν πούμε ποια είναι τα καλύτερα χρώματα για να δοκιμάσετε, η Rae έχει μερικές συμβουλές για την προετοιμασία των νυχιών. Αυτές θα αναβαθμίσουν το μανικιούρ σας από καλό σε εξαιρετικό. «Tα χέρια σας να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έτσι ώστε, ακόμη και χωρίς βερνίκι, να δείχνουν όμορφα». Η διαδικασία περιλαμβάνει τη χρήση απολεπιστικού χεριών για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και την εφαρμογή ελαίου στα επωνύχια τακτικά ώστε να τα διατηρείτε περιποιημένα και ενυδατωμένα.

Τα όμορφα και υγιή επωνύχια είναι αυτά που αναβαθμίζουν το μανικιούρ. «Δεν έχει τόσο σημασία το μήκος και το σχέδιο του νυχιού, όσο το περιποιημένο περίγραμμά του», λέει η Rae. Έτσι, χρησιμοποιείτε ένα εργαλείο για να σπρώξετε τα επωνύχια και να αφαιρέσετε το νεκρό δέρμα γύρω από τη βάση των νυχιών. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείτε ένα scrub χεριών και εφαρμόζετε το λάδι νυχιών, ιδανικά πριν πάτε για ύπνο ώστε να δρα περισσότερες ώρες.

Η συμβουλή της Rae για ένα μανικιούρ επιπέδου πολυτελείας

Κάντε ένα layering χρωμάτων. Έτσι θα αποκτήσετε τη δική σας μοναδική απόχρωση, κάτι που συχνά κάνει η Rae για τις νύφες της. «Μου αρέσει να αναμιγνύω ταυτόχρονα διάφορες αποχρώσεις βερνικιών ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας της κάθε πελάτισας», λέει. «Ξεκινάω με ένα πολύ διάφανο λευκό, καθώς αυτό φωτίζει πραγματικά το νύχι, και στη συνέχεια μπορεί να προσθέσω ή έναν πιο έντονα ροδαλό τόνο ή έναν πιο παλ ροζ τόνο», εξηγεί. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε τη δική σας ατομική απόχρωση που είναι ιδανική για τον τόνο σας.

5 classy βερνίκια για να δοκιμάσετε

Πασπαρτού

Ούτε πολύ ροζ ούτε πολύ λευκό ούτε πολύ μπεζ. Είναι μια απόχρωση που κολακεύει πραγματικά όλους.

Το απαραίτητο

Ένα διάφανο λευκό βερνίκι όχι μόνο δείχνει καλό και μόνο του, αλλά είναι η τέλεια φωτεινή βάση για να προσθέσετε άλλες διάφανες αποχρώσεις. Εδώ η Rae έχει χρησιμοποιήσει το Essie Allure.

Βalletcore

Το αποτέλεσμα ανήκει στο εμβληματικό βερνίκι Ballerina της Chanel. Μια στρώση προσφέρει ένα διάφανο πέπλο από λεπτό ροζ, ενώ δύο στρώσεις προσφέρουν ένα γαλακτώδες, λαμπερό φινίρισμα για τέλεια νύχια.

Funny bunny

Το OPI Funny Bunny έχει γίνει αγαπημένο χρώμα πολλών. Η Rae εδώ το έχει συνδυάσει με τα OPI Take A Vow και Put It In Neutral. “Μπορείτε να εφαρμόζετε όσα βερνίκια θέλετε αρκεί να είναι σε πολύ λεπτές στρώσεις,” λέει. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο χρώμα που πραγματικά σας ταιριάζει.

Διάφανη τσιχλόφουσκα

Είναι το τέλειο διαφανές ροζ που μπορεί να μπει σε πολλές στρώσεις για λιγότερο διαφανές αποτέλεσμα ή ως βάση για γαλλικό. Αν μιλάμε για μινιμαλιστικά χρώματα νυχιών δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε το OPI Bubble Bath. Μια απόχρωση που θα βρείτε πάντα στην τσάντα της Rae.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα