Βασιλιάς Κάρολος: Σταμάτησε να δέχεται τα τηλεφωνήματα του πρίγκιπα Harry – Πλήρης σιωπή…
O Bασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Harry
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει σταματήσει να απαντά στις τηλεφωνικές κλήσεις του γιου του πρίγκιπα Harry – σε σημείο που να έχει πέσει πλήρης σιωπή μεταξύ τους, σύμφωνα με νέες αναφορές.

Από τότε που ο δούκας του Σάσεξ έσπευσε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να συναντήσει τον πατέρα του μετά την αποκάλυψη της διάγνωσης του καρκίνου από τον βασιλιά τον Φεβρουάριο, η επικοινωνία τους έχει επιδεινωθεί. Κι αυτό, όπως λέγεται, είναι λόγω της απελπισίας του Harry για λεπτομέρειες ασφαλείας για την οικογένειά του, σύμφωνα με πηγή στο People την Τετάρτη.

Του λένε ότι δεν είναι διαθέσιμος αυτήν τη στιγμή”, δήλωσε ένας φίλος του Harry στο περιοδικό. “Οι κλήσεις του μένουν αναπάντητες. Έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει για την υγεία του βασιλιά, αλλά και αυτές οι κλήσεις μένουν αναπάντητες”.

Ο δούκας του Σάσεξ, οποίος ανησυχεί για την ασφάλεια της συζύγου του, Meghan Markle, και των ανήλικων παιδιών τους, του πρίγκιπα Archie και της πριγκίπισσας Lilibet, φέρεται να ζήτησε από τον Κάρολο, 75 ετών, βοήθεια σχετικά με την επαναφορά της ασφάλειας τους.

“Ο Harry είναι φοβισμένος και αισθάνεται ότι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό είναι ο πατέρας του” δήλωσε πηγή στο People, ενώ μια άλλη πηγή κοντά στην κατάσταση δήλωσε: “Ο Harry είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την οικογένειά του με κάθε κόστος”

Μια πηγή του Παλατιού, ωστόσο, υποστήριξε ότι η ιδέα ότι η ασφάλεια του δούκα βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια του Καρόλου είναι “εντελώς λανθασμένη”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα