Η Cameron Diaz φόρεσε το κοκτέιλ φόρεμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα άνω των 50
https://www.instyle.gr/celebrity/celebrity-news/cameron-diaz-i-spania-dimosia-emfanisi-me-ta-dyo/
Credit: Cameron Diaz/Instagram

Η Cameron Diaz ξέρει πώς να απολαμβάνει το καλοκαίρι και να το κάνει αξέχαστο. Πρόσφατα γιόρτασε την τέταρτη επέτειο της εταιρείας κρασιού της, Avaline, με ένα υπέροχο πάρτι στο East Hampton. Και φυσικά, το στιλ και η διάθεσή της τράβηξαν την προσοχή όλων.

Ένα Φόρεμα για τη Βασίλισσα του Καλοκαιριού

Για την ξεχωριστή αυτή βραδιά, η Diaz φόρεσε ένα λευκό, αέρινο φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις. Το φόρεμα είχε μια φαρδιά φούστα, εφαρμοστό κορσέ και λεπτές τιράντες που τόνιζαν τη φινετσάτη εμφάνισή της. Τα απλά χρυσά κοσμήματα και τα μαύρα σανδάλια με χρυσές λεπτομέρειες συμπλήρωναν τέλεια το look της, κάνοντάς τη να δείχνει πραγματικά λαμπερή.

Ωστόσο, η Cameron δεν ήταν μόνη της στο πάρτι. Οι καλές της φίλες, Reese Witherspoon και Gwyneth Paltrow, ήταν επίσης εκεί και έδειχναν εξίσου εντυπωσιακές. Η Reese φορούσε ένα λευκό δαντελωτό φόρεμα, ενώ η Gwyneth επέλεξε ένα μαύρο μίνι φόρεμα σε γραμμή Α. Οι τρεις τους απόλαυσαν τη βραδιά βγάζοντας φωτογραφίες μπροστά από όμορφα λουλούδια και διασκεδάζοντας με κρασί και καλό φαγητό.

Η Γέννηση της Avaline

Η Cameron και η φίλη της, Kathrine Power, λάνσαραν την Avaline το 2020, με στόχο να δημιουργήσουν ένα καθαρό και βιολογικό κρασί.

«Πάντα απολάμβανα το κρασί, αλλά δεν ήξερα τι περιείχε. Όταν αρχίσαμε να μαθαίνουμε για τα πρόσθετα και τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στα περισσότερα κρασιά, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό» ,

Είπε η Cameron. Ωστόσο, αν δεν μπορείτε να δοκιμάσετε το κρασί της, θα σας προτείναμε να δοκιμάσετε οπωσδήποτε τα look της!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα