Emmanuel Macron: Χαμός με τα καυτά στιγμιότυπα με την υπουργό Αθλητισμού – “Αυτό δεν θα αρέσει στην Brigitte”
O Emmanuel Macron, Πρόεδρος της Γαλλίας δέχεται φιλί από τη Γαλλίδα Υπουργό Αθλητισμού Amιlie Oudιa-Castιra στο Trocadero αμέσως μετά την εκδήλωση Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι.
O Emmanuel Macron, Πρόεδρος της Γαλλίας δέχεται φιλί από τη Γαλλίδα Υπουργό Αθλητισμού Amιlie Oudιa-Castιra στο Trocadero αμέσως μετά την εκδήλωση Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι. Photo by Odd ANDERSEN / AFP

Ο Emmanuel Macron ένιωσε τρομερή περηφάνια για την επιτυχημένη -σε γενικές γραμμές- τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του με μια ανάρτηση στα social media. Ο Πρόεδρος της Γαλλίας δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους συντελεστές για τη δουλειά τους.

“Ευχαριστώ τον Thomas Jolly και τη δημιουργική του ιδιοφυΐα για αυτή τη μεγαλειώδη τελετή. Ευχαριστώ τους καλλιτέχνες για αυτή τη μοναδική και μαγική στιγμή, τους πράκτορες και τους εθελοντές Θα το συζητήσουμε ξανά σε 100 χρόνια, το κάναμε“, έγραψε με περηφάνια.

O Emmanuel Macron, Πρόεδρος της Γαλλίας, πριν από τον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο στο ράγκμπι μεταξύ της Γαλλίας και των Φίτζι την πρώτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Stade de France στις 27 Ιουλίου 2024
O Emmanuel Macron, Πρόεδρος της Γαλλίας, πριν από τον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο στο ράγκμπι μεταξύ της Γαλλίας και των Φίτζι την πρώτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Stade de France στις 27 Ιουλίου 2024 – Photo by Hannah Peters/Getty Images

Ωστόσο, στο τέλος της τελετής έναρξης έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο στους εορτασμούς καθώς απαθανατίστηκε σε… καυτά ενσταντανέ με την υπουργό Αθλητισμού, Amélie Oudéa-Castera, που τώρα κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου και σίγουρα θα έχουν προκαλέσει έντονη κρεβατομουρμούρα.

Ο Emmanuel Macron φωτογραφήθηκε πολύ κοντά με την υπουργό, σχεδόν σε απόσταση -μισής- αναπνοής, αφού τον κρατά στην αγκαλιά της και τον φιλά στον λαιμό, ενώ εκείνος μοιάζει να τη φιλά κοντά στα χείλη. Ο πρωθυπουργός Gabriel Attal τραβά το βλέμμα του, χαμογελώντας αμήχανος καθώς στέκεται δίπλα τους, και οι χρήστες των social media εκφράζουν την ντροπή τους για τις φωτογραφίες που είναι γεμάτες οικειότητα.

Αρκετοί ήταν οι χρήστες του Διαδικτύου που έθεσαν ερωτήματα, ενώ κάποιοι βρήκαν αυτήν την αλληλεπίδραση μεταξύ του προέδρου και της υπουργού, “ντροπιαστική”.

“Δεν θα αρέσει στην Brigitte”, σχολίασε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος αναρωτήθηκε αστειευόμενος αν η υπουργός Αθλητισμού “την έπεφτε” στον πρόεδρο. “Ξεχάστηκαν μέσα στη συγκίνηση”. “Μεγάλη άνεση, δεν είναι απλώς καλή στο να φτιάχνει ζυμαρικά, έχει κρυφές ικανότητες”, “θάβεις το χοντρό σου πρόσωπο στον σβέρκο κάποιου άλλου με τετοιον τρόπο;”. “Του μιλάει στο αυτί ή του γλείφει το αυτί; Αυτό είναι περίεργο”, ληταν τα περισσότερα σχόλια στο Χ,

Και άλλοι συνέχισαν: “Η πρώτη φωτογραφία είναι εξωφρενική”. “Ουάου τι δέσιμο ομάδας πρέπει να έχουν. “Είναι καυτό!”. “Ονειρεύομαι ή πραγματικά προσπαθεί να τον φιλήσει;!” και επίσης: “Όταν φιλάω μια συνάδελφο, δεν μου δαγκώνει τον λαιμό“. Ένας χρήστης προσπάθησε να υπερασπιστεί τους δύο πολιτικούς, χωρίς αποτέλεσμα. “Όχι, απλώς δύο άνθρωποι που εργάζονται πάνω σε ένα έργο εδώ και 7 χρόνια και τελικά το έφεραν εις πέρας“, έγραψε. Και ένας άλλος απάντησε: “Προσωπικά, δεν φιλάω τους συναδέλφους μου ουσιαστικά στο στόμα και δεν τους πιάνω έτσι”. Και επόμενος: “Η Brigitte πρέπει να τον ταρακουνήσει. Είναι ξεκάθαρο ότι πηδάει μια από τις υπουργούς του.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα