Kate Hudson: Για διακοπές στην Αθήνα-«Ξέρετε πλέον πόσο αγαπώ την Ελλάδα»
Kate Hudson
Credit: katehudson/instagram

Η Kate Hudson επέλεξε την Ελλάδα για να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Κάθε χρόνο η σταρ του Χόλιγουντ επισκέπτεται τη Σκιάθο με τους διάσημους γονείς της. Ωστόσο φέτος αποφάσισε να κάνει μία στάση στην Αθήνα. Η ίδια μοιράστηκε με τους 18 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram στιγμιότυπα από την παραμονή της στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η Kate Hudson ανέβασε φωτογραφίες από το πολυτελές ξενοδοχείο που διαμένει στη Γλυφάδα και όπως ανέφερε η ίδια, έχει τη δική της ιδιωτική κατοικία. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της αποκάλυψε, ότι επισκέφθηκε τον Παρθενώνα.

Η διάσημη ηθοποιός έγραψε: «Απόλυτα ονειρεμένο! Για όσους με ακολουθούν ξέρετε πλέον πόσο αγαπώ Ελλάδα! Δεν έχω μείνει ποτέ στην Αθήνα για περισσότερο από μία νύχτα και το νέο ξενοδοχείο @ooaesthesis είναι τρελό και οι ιδιωτικές κατοικίες ήταν τόσο θεαματικές Κατάφερα να δω τον Παρθενώνα που ήταν στην λίστα επιθυμιών για μένα και τη Rani. Και είχα την πρώτη μας στιγμή μητέρας κόρη σε spa, που θα μοιραστώ σε άλλη ανάρτηση! Ευχαριστούμε “One and Only” για την όμορφη εμπειρία».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα