Ben Affleck: Μέσα στην “εργένικη” έπαυλη των 20,5 εκατ. δολαρίων
H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck στις 2 Ιουλίου 2022 στο Los Angeles.
H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck στις 2 Ιουλίου 2022 στο Los Angeles. Photo by Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images

Ενώ η Jennifer Lopez γιόρταζε τα 55α γενέθλιά της τον Ιούλιο, ο σύζυγός της Ben Affleck ήταν απασχολημένος με το να αγοράζει ένα δώρο για τον εαυτό του: Μια έπαυλη, απλή, λιτή, εργένικη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αγόρασε ένα σπίτι στο Pacific Palisades της Καλιφόρνιας για 20,5 εκατομμύρια δολάρια, καθώς η έπαυλη που είχε αγοράσει με τη Lopez τον Ιούνιο του 2023 πωλείται για 68 εκατ. δολάρια, δηλαδή 8 εκατ. δολάρια περισσότερα από την τιμή αγοράς.

Το νέο εργένικο σπίτι του 51χρονου ηθοποιού, που φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Page Six, είναι πολύ πιο απλό, με μόλις 5 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια, όπως αναφέρεται. Εδώ φαίνεται η τεράστια διαφορά με την επαυλη που είχαν αγοράσει με την εν διαστάσει σύζυγό του, που διέθεται 12 υπνοδωμάτια και 24 μπάνια.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της νέας κατοικίας του Affleck είναι οι ξεχωριστοί χώροι πρωινού και τραπεζαρίας, ένα οικογενειακό δωμάτιο, ένα γραφείο, μια αίθουσα πολυμέσων και ένα WC. Το εσωτερικό είναι ευρύχωρο και ευάερο με θολωτές οροφές και ξύλινα δοκάρια που του προσδίδουν γοητεία.

Η κουζίνα διαθέτει μια κουζίνα σεφ και μια τεράστια πέτρινη νησίδα που χωράει πέντε άτομα. Δηλαδή, μόλις ένα ζευγάρι και τα τρία παιδιά του σταρ. Το σπίτι έχει μια εσωτερική πισίνα και μια σκεπαστή βεράντα που στεγάζει ένα τζάκι. Υπάρχει επίσης ένας ξενώνας και στάβλοι αλόγων στην καλοδιατηρημένη ιδιοκτησία. Μια πηγή δήλωσε στο People νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι το νέο σπίτι του Affleck προσφέρει μια “αίσθηση ιδιωτικότητας και απομόνωσης” και είναι “φιλικό προς την οικογένεια”, αλλά έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί στο απόλυτο εργένικο σπίτι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα