Leonor και Sofia: Oι πριγκίπισσες της Ισπανίας σπάνε το dress code του Παλατιού
Leonor - Sofia
Credit: Casa de Su Majestad el Rey /Instagram

Oι πριγκίπισσες της Ισπανίας, Leonor και Sofia, εντυπωσίασαν με τη μοντέρνα εμφάνισή τους, που απέχει αρκετά από τους ενδυματολογικούς κανόνες του Παλατιού, σε μια σπάνια έξοδο στην Παλμα τε Μαγιόρκα.

Οι δύο πριγκίπισσες εθεάθησαν στους δρόμους της ισπανικής πόλης μαζί με τη μητέρα τους, βασίλισσα Letizia και τη γιαγιά τους, επίτιμη βασίλισσα Sofia, και σίγουρα προκάλεσαν αίσθηση με τις καλοκαιρινές, στιλιστικές επιλογές τους.

Η διάδοχος του ισπανικού θρόνου, Leonor, επέλεξε στράπλες μπλουζάκι, με υπογραφή Subdued, χαρίζοντας μια ρομαντική πινελιά στην εμφάνισή της. Ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με λευκό παντελόνι και εσπαντρίγιες καθώς και μια τσάντα Sézane, το μοντέλο Isabelle.

Από την πλευρά της, η μικρότερη αδελφή της, Sofìa συνδύασε το σπορ με το θηλυκό, επιλέγοντας ένα μαύρο crop top που άφηνε έκθετο το στομάχι της, και πρόσθεσε μία μάξι, λευκή, δαντελένια φούστα, ένα από τα trends της μόδας. Επίσης, φόρεσε εσπαντρίγιες του Polin et moi.

To ξεχωριστό στιλ της μέλλουσας βασίλισσας, Leonor

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι αδελφές ξεχωρίζουν με εμφανίσεις που απέχουν πολύ από την επίσημη ενδυμασία που αναμένεται να φορούν σε ειδικές περιστάσεις. Στις 19 Ιουνίου, η Leonor επέδειξε τη λαμπερή πλευρά της με ένα ντύσιμο που περιλάμβανε ένα καμισόλ και μια φούστα στολισμένη με παγέτες. Ένα καλοκαιρινό σύνολο που θυμίζει το slip dress των 90s. Ο βιογράφος Jesús Reyes, συγγραφέας του βιβλίου Leonor: the style of a Bourbón and Ortiz, που εκδόθηκε το 2023, ανέλυσε το στιλ της:

Υπάρχουν πρωτόκολλα που πρέπει να τηρούνται και τα οποία είναι περισσότερο ή λιγότερο επίσημα, αλλά ως πριγκίπισσα, η Leonor πρέπει να συμμορφώνεται με αυτά. Με βάση αυτούς τους ενδυματολογικούς κώδικες, η μεγαλύτερη κόρη της βασίλισσας Letizia και του βασιλιά Felipe VI δημιουργεί καλά μελετημένες εμφανίσεις. Άλλοτε πολύ τυπική, άλλοτε πολύ πιο μοντέρνα, αλλά πάντα σε αυτό το “lady-chic” στιλ που της αρέσει και με το οποίο πλέον ταυτίζεται. Μου αρέσει πολύ το casual στυλ της, και στην καθημερινή ζωή…”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα