Adele: Επιβεβαίωσε δημόσια τον αρραβώνα της με τον Rich Paul
Adele και Rich Paul
Credit: adele/instagram

Έντονες ήταν οι φήμες το τελευταίο διάστημα, ότι η Adele με τον Rich Paul έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και έχουν αρραβωνιαστεί. Ωστόσο κανένας από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει δημόσια την είδηση.

Τελικά, η Adele το έκανε στη συναυλία της στο Μόναχο, όταν ένας από τους θαυμαστές της, ζήτησε να την παντρευτεί. Τότε η διάσημη τραγουδίστρια απάντησε: ««Δεν μπορώ να σε παντρευτώ, γιατί ήδη παντρεύομαι. Οπότε δεν μπορώ» και παράλληλα κρατούσε ψηλά το αριστερό της χέρι. Δεν φάνηκε να φορούσε δαχτυλίδι αυτή τη φορά, αλλά μόλις τον περασμένο μήνα εθεάθη να φορά ένα διαμάντι στο παράμεσο δάχτυλό της, ενώ βρισκόταν με τον Paul στο Λονδίνο. Η επιβεβαίωση έρχεται μετά από μήνες εικασιών ότι οδεύει προς τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Paul.

Η Adele αποκάλυψε σε συνέντευξή της στη Vogue τον Οκτώβριο του 2021, ότι εκείνη και ο Paul είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά πριν από χρόνια σε ένα πάρτι και ότι την τράβηξε η ενέργειά του.

«Ήμουν λίγο μεθυσμένη. Είπα, Θέλεις να μου υπογράψεις; Είμαι αθλήτρια τώρα», θυμήθηκε. «Χόρευε. Όλα τα άλλα παιδιά απλά κάθονταν γύρω του. Εκείνος χόρευε».

Τον Αύγουστο του 2022, η Adele αποκάλυψε ότι ήταν απολύτως ανοιχτή στο να ξαναπαντρευτεί, ενώ ήλπιζε επίσης να μεγαλώσει την οικογένειά της. «Θέλω σίγουρα περισσότερα παιδιά», δήλωσε στο Elle. «Είμαι νοικοκυρά και μια σταθερή ζωή με βοηθάει στη μουσική μου».

Όταν έκλεισε τα 41 το Δεκέμβριο, ο Paul το γιόρτασε παρακολουθώντας το σόου της Adele στο Las Vegas, κατά τη διάρκεια του οποίου του έκανε καντάδα με το “Happy Birthday”. «Σε αγαπώ περισσότερο από την ίδια τη ζωή – σου ευχόμαστε χρόνια πολλά», του είπε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα