Δύο 18χρονοι κατηγορούνται για το φόνο του ηθοποιού Johnny Wactor
Johnny Wactor
Credit: General Hospital/ Instagram

Δύο από τους 4 άνδρες που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του πρωταγωνιστή του “General Hospital”, Johnny Wactor κατηγορούνται για φόνο.

Ο εισαγγελέας της κομητείας του Λος Άντζελες, George Gascón, ανακοίνωσε τις κατηγορίες τη Δευτέρα, ενώ 4 άνδρες έχουν κατηγορηθεί για πολλαπλά κακουργήματα σε σχέση με το θάνατο του Wactor. Ωστόσο μόνο οι δύο κατηγορήθηκαν για φόνο.

Οι εισαγγελείς λένε, ότι οι 18χρονοι Robert Barceleau και Sergio Estrada κατηγορούνται και οι δύο για τη δολοφονία του Wactor. Η κατηγορία του Barceleau περιλαμβάνει την κατηγορία της δολοφονίας κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας σε ειδική περίσταση και, ως εκ τούτου, αντιμετωπίζει την πιθανότητα ισόβιας κάθειρξης χωρίς αναστολή. Κατηγορείται επίσης για από μία απόπειρα ληστείας και κλοπής, αμφότερες οπλισμένες με όπλο.

Ο Estrada κατηγορείται επίσης για φόνο, καθώς και για απόπειρα ληστείας και κλοπή, και τα δύο οπλισμένος με όπλο, αλλά σε αντίθεση με τον Barceleau, η κατηγορία του για φόνο δεν περιλαμβάνει τον ισχυρισμό της ειδικής περίστασης. Παράλληλα, ο 19χρονος Leonel Gutierrez κατηγορείται για απόπειρα ληστείας και μεγάλης κλοπής ενώ οπλοφορούσε.

Ο τέταρτος ύποπτος είναι ο 22χρονος Frank Olano και κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία, κλοπή και 3 κατηγορίες για κακούργημα με πυροβόλο όπλο.

Ο Johnny πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε τον Μάιο, αφού έφυγε από τη δουλειά του ως μπάρμαν στο κέντρο του Λος Άντζελες – πλησίασε το αυτοκίνητό του και είδε μια ομάδα ανθρώπων να προσπαθούν να κλέψουν τον καταλυτικό του μετατροπέα και οι εισαγγελείς λένε ότι ο Barceleau τον πυροβόλησε στο στήθος.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα