Βόλτα στα σοκάκια του νησιού-Τι θα φορέσουμε;
Σύνολο διακοπών
Credit: Chloelecaraux/Instagram

Απογευματινή βόλτα στα σοκάκια του νησιού: Όταν ο ήλιος αρχίζει να χαμηλώνει και η αύρα της θάλασσας μπλέκει με το αρωματικό άρωμα των λουλουδιών, η πρόσκληση για μια χαλαρή απογευματινή περιήγηση στα γραφικά σοκάκια του νησιού είναι επιτακτική. Ανυπομονείς να δεις τις πολύχρωμες παραδοσιακές βουκαμβίλιες, τα λουλούδια που ακουμπούν στα παλιά πέτρινα σπίτια και να νιώσεις τη φιλόξενη αύρα των καφενείων με τις ξύλινες καρέκλες και τα παλιά φωτιστικά. Αλλά, το θέμα που όπως πάντα μας απασχολεί είναι ένα- τι φοράμε σε ένα τέτοιο σκηνικό;

6 casual chic σύνολα για χαλαρές βόλτες στο νησί

  1. Πουά σετ με μαντήλι στα μαλλιά
  2. Μίνι λεμονί φόρεμα με oversized καπέλο
  3. Cropped κολάν με oversized t-shirt και μπαντάνα
  4. Mermaidcore σετ με μίνι φούστα
  5. Μάξι λινό φόρεμα
  6. Λεοπάρ μοτίβο από την κορυφή ως τα νύχια

Πουά σετ με μαντήλι στα μαλλιά

Για ένα αέρινο και θηλυκό look που ταιριάζει απόλυτα με την ατμόσφαιρα του νησιού. Το πουά σετ δίνει μια ρετρό πινελιά, ενώ το μαντήλι στα μαλλιά έναν αέρα δροσιάς και κομψότητας.

Μίνι λεμονί φόρεμα με oversized καπέλο

Ιδανικό για να απολαύσουμε τον ήλιο με στιλ. Το φόρεμα σε χρώμα λεμονί ή ακόμα και με μοτίβα λεμονιών φέρνει την ανοιξιάτικη φρεσκάδα, ενώ το oversized καπέλο προστατεύει και προσθέτει μια δόση γαλήνης και μυστηρίου.

Cropped κολάν με oversized t-shirt και μπαντάνα

Για ένα casual-chic ντύσιμο, ιδανικό για μια πιο άνετη βόλτα, συνδυάζουμε το cropped κολάν με ένα oversized t-shirt. Και τα δύο μαζί προσφέρουν άνεση και ελευθερία κινήσεων, ενώ η μπαντάνα προσθέτει το στοιχείο της έκπληξης.

Mermaidcore σετ με μίνι φούστα

Για τις λάτρεις του θαλασσινού και σαγηνευτικού στιλ. Η μίνι φούστα με mermaidcore στοιχεία φέρνει τη θάλασσα στη στεριά, ενώ οι λαμπερές αποχρώσεις και τα αστραφτερά αξεσουάρ κάνουν το outfit ιδανικό για ένα ποτό με άρωμα βυθού.

Μάξι λινό φόρεμα

Για αυτές που θελουν άνεση και κομψότητα. Το μάξι λινό φόρεμα είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσουμε μια ρομαντική βραδινή βόλτα, περιβαλλόμενη από τη μαγεία της νησιώτικης αύρας.

Λεοπάρ μοτίβο από την κορυφή ως τα νύχια

Τολμηρό και στιλάτο, το λεοπάρ μοτίβο προσφέρει έναν εκκεντρικό αέρα σε κάθε εμφάνιση ανεξαιρέτως. Το φοράμε από την κορυφή ως τα νύχια για μια statement εικόνα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα