Brigitte Macron: Τα εγγόνια της κάνουν διακοπές στην Ελλάδα – Ποζάρουν με φόντο την Ακρόπολη
Brigitte Macron - Laurence Auziere
Credit: Laurence Auziere Jourdan /Instagram

Τα εγγόνια της Brigitte Macron απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα πριν επιστρέψουν στο σχολείο. Η Emma, η Alice και ου Thomas, τα παιδιά της Laurence Auzière, της μεγαλύτερης κόρης της Brigitte Macron, αξιοποιούν στο έπακρο τις καλοκαιρινές διακοπές τους, λίγο πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η μητέρα τους μοιράστηκε μια αξιολάτρευτη φωτογραφία στο Instagram story της, που δείχνει τις δύο κόρες της και τον γιο της να ποζάρουν.

Πίσω από τα τρία παιδιά, τα πρόσωπα των οποίων έχουν κρυφτεί προσεκτικά πίσω από emojis «καρδιάς» (για την προστασία της ψηφιακής τους ταυτότητας), διακρίνονται μερικά από τα ιστορικά μνημεία της Αθήνας.

Άλλες λήψεις δείχνουν τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου Σουνίου αλλά και την Ακρόπολη, ή την αρχαία Αγορά.

Κατά καιρούς, η Laurence Auzière δημοσιεύει στο διαδίκτυο στιγμές από την καθημερινότητά της. Πριν από λίγες ημέρες, στις 19 Αυγούστου, η μικρότερη κόρη της Alice γιόρτασε τα 11α γενέθλιά της. Με αφορμή την επέτειο, η μητέρα της δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram. Η φωτογραφία δείχνει τη γιατρό να αγκαλιάζει την κόρη της.

“Ευτυχισμένα γενέθλια, Alice. #11 ετών”, πρόσθεσε ως λεζάντα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα