Monica Bellucci: Έκανε τη σχέση της με τον Tim Burton Instagram official – Λάμπει από έρωτα στο πλευρό του
H Iταλίδα ηθοποιός Monica Bellucci στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης 2023, αφιερωμένο στη Maria Callas: Letters and Memories στις 20 Οκτωβρίου 2023.
H Iταλίδα ηθοποιός Monica Bellucci στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης 2023, αφιερωμένο στη Maria Callas: Letters and Memories στις 20 Οκτωβρίου 2023. Photo by Marilla Sicilia/Archivio Marilla Sicilia/Mondadori Portfolio via Getty Images

Η Monica Bellucci έφθασε στη Βενετία για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου και την προβολή του “Σκαθαροζούμη 2”. Στο πλευρό της βρισκόταν ο σύντροφός της και σκηνοθέτης της ταινίας Tim Burton.

Το ζευγάρι πόζαρε για τους φωτογράφους και η Ιταλίδα σταρ έδειχνε να λάμπει στο πλευρό του αγαπημένου της.

Μάλιστα, πήρε μια φωτογραφία τους όπου οι δυο τους χαμογελούν και κρατιούνται χέρι χέρι επιδεικνύοντας την ευτυχισμένη σχέση τους επισημοποιώντας με αυτόν τον τρόπο το ειδύλλιό τους στο Instagram. Κι ενώ η Bellucci έχει ανεβάσει κι άλλες φορές φωτογραφίες του αγαπημένου της στον λογαριασμο της, πάντα πόζαραν στο πλευρο άλλων. Αυτό είναι το πρώτο κοινό στιγμιότυπο των δυο τους, που λάμπουν από έρωτα.

Οι ακόλουθοι της Bellucci σχολίασαν ότι έιναι τόσο όμορφη που κάνει ακόμη και τον Tim Burton να μοιάζει ωραίος. “Ίσως το πιο κουλ ζευγάρι στον κόσμο” έγραψε ένας θαυμαστής. “Όμορφο, το πιο εμβληματικό ζευγάρι.” “Όμορφο ζευγάρι“.

To Φεστιβάλ της Βενετίας σηκώνει αυλαία την Τετάρτη επισήμως και αναμένεται να φθάσει στην ιταλική πόλη πλήθος διασημοτήτων.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα