Demi Moore: Aγέραστη στα 61 της – Επαναλαμβάνει την εμβληματική πόζα στο Striptease 28 χρόνια μετά
Demi Moore
Credit: Demi Moore / Instagram

Η Demi Moore επέδειξε την έκπληκτική φυσική κατάσταση και την εξαιρετική εμφάνισή της που αψηφά την ηλικία της, καθώς αναδημιούργησε την εμβληματική της πόζα στην ταινία Striptease, 28 χρόνια μετά.

Η 61χρονη σταρ πόζαρε καθισμένη σε μια καρέκλα φορώντας μόνο ένα μαύρο σακάκι και ένα σατέν εσώρουχο σε μια αναφορά στην ταινία του 1996.

Πρωταγωνιστώντας στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Interview, η Demi και η φωτογράφος Petra Collins πήραν έμπνευση από την ταινία για τη φωτογράφιση.

Η Demi έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στο Χόλιγουντ όταν έλαβε 12,5 εκατομμύρια δολάρια για να ηγηθεί του καστ της ταινίας Striptease. Αν και η ταινία χλευάστηκε από τους κριτικούς, κατάφερε να αποσπάσει ένα αξιοσέβαστο κέρδος – χάρη στην απήχηση των γυμνόστηθων σκηνών της Demi.

Ωστόσο, η ταινία ήταν μία βόμβα για την καριέρα της Demi, τροφοδοτώντας τις επικρίσεις ότι επιδείκνυε το σώμα της σε υπερβολικό βαθμό.

Ο φαρσέρ Paul Kaye, γνωστός και ως Dennis Pennis, πλησίασε την Demi σε ένα κόκκινο χαλί τη χρονιά που βγήκε το Striptease και τη ρώτησε: “Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, αν δεν ήταν αχρείαστο και γινόταν με γούστο, θα σκεφτόσασταν να κρατήσετε τα ρούχα σας σε μια ταινία;” Η Demi δεν φάνηκε να διασκεδάζει με την ατάκα και αποχώρησε.

Τώρα στα 61 της, συνεχίζει να ποζάρει προκλητικά, με εντυπωσιακά ρούχα ή και μικροσκοπικά μπικίνι και να προκαλεί τον θαυμασμό με την αγέραστη εμφάνισή της και την καταπληκτική φόρμα της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα