Gigi Hadid: Η πρώτη κοινή εμφάνιση με την επτάχρονη κόρη του Bradley Cooper
H Gigi Hadid και ο Bradley Cooper
Credit: Shutterstock/Debby Wong - Gigi Hadid/Instagram

Ο Bradley Cooper και η Gigi Hadid φαίνεται να έχουν φτάσει σε ένα νέο ορόσημο στη σχέση τους, που μετρά σχεδόν έναν χρόνο. Οι δυο τους εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί τον Οκτώβριο του 2023 και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Την Πέμπτη, το ευτυχισμένο ζευγάρι, το οποίο πέρασε το Σαββατοκύριακο γιορτάζοντας τα 37α γενέθλια της Blake Lively στο σπίτι της Taylor Swift στο Rhode Island, εθεάθη να προσγειώνεται στη Σαρδηνία μαζί με την κόρη του 49χρονου ηθοποιού Lea De Seine, επτά ετών, και τη μητέρα του, Gloria Campano.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο φωτογραφίζεται με την κόρη του συντρόφου της, την οποία αυτος απέκτησε με την πρώην σύντροφό του Irina Shayk.

Ο Bradley έμοιαζε αφοσιωμένος μπαμπάς κρατώντας το χέρι της Lea, καθώς κατέβηκαν από ένα πολυτελές μαύρο SUV, αφού εφθασαν στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ιταλίας με ιδιωτικό τζετ.

Για την πτήση, η Hadid έδειχνε κομψή με ένα cropped λευκό μπλουζάκι, το οποίο αναδείκνυε τη γυμνασμένη κοιλιά της, ανοιχτό μπλε τζιν, πολλά κολιέ και ένα καπέλο του μπέιζμπολ πάνω από τα κοντά ξανθά μαλλιά της.

Η Gigi εθεάθη κοντά στον σύντροφό της, καθώς έβαλε το ένα χέρι στην πλάτη του ενώ περπατούσαν προς ένα σκάφος για να επιβιβαστούν σε πολυτελές γιοτ.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα