Αθηναΐς Νέγκα: Έκλεισε τα 50 – «Ανυπομονώ για τα 60»
Αθηναΐς Νέγκα
Credit: athinaisnega/Instagram
” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener”>Αθηναΐς Νέγκα έχει σήμερα τα γενέθλιά της. Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος έκλεισε τα 50 και ανέβασε ένα βίντεο στα social media στο οποίο σχολιάζει την ηλικία της.

«Καλημέρα σας! Έχω γενέθλια σήμερα, γίνομαι 50. Μπορείτε να το πείτε σε όποιον θέλετε, δεν είναι μυστικό. Ήθελα μάλιστα, να κάνω ένα μεγάλο πάρτι, το οποίο δεν κατάφερα να διοργανώσω, λόγω υποχρεώσεων».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Οπότε, μπορώ στα 60 να επανέλθω σε αυτή την ιδέα του πάρτι και να το κάνουμε στο Καλλιμάρμαρο. Κι αν φτάσω τα 100, μπορούμε να ζητήσουμε να τα κάνουμε στην Ακρόπολη τα γενέθλιά μου. Γιατί αν είσαι 100 δεν νομίζω κάποιος να μη σε αφήνει να ανοίξεις την Ακρόπολη για να κάνεις τα γενέθλιά σου. Θα μπορώ να πάρω αυτή την άδεια», ακούγεται να λέει η Αθηναΐς Νέγκα στο βίντεο, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε:

«Επιτελούς 50! Ανυπομονώ για τα 60! Ονειρεύομαι πως σ’ αυτή την ωραία ηλικία κανείς δεν θα τα βάζει μαζί μου γιατί υπολογίζω μέχρι τότε να έχω: α) αποτρελαθεί και β) να μην έχει κανείς πλέον υπομονή μαζί μου! Μέχρι τότε θα κάνω τη σοβαρή και ενίοτε τη κοκέτα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα