Black Cherry: To χρώμα που είναι συνώνυμο του φθινοπωρινού μανικιούρ
black cherry μανικιούρ
Credit: @irisloveunicorns / Instagram

Ο συνδυασμός βαθύ κόκκινου με σκούρες αποχρώσεις και διακριτικούς μοβ τόνους, ή αλλιώς black cherry, είναι η Νο1 πρόταση για το φετινό φθινοπωρινό μανικιούρ.

Όπου να’ναι μπαίνει το φθινόπωρο, που σημαίνει ότι πλησιάζει η ώρα να θυμηθούμε ξανά τα σκούρα χρώματα, όπως το σκούρο κερασί ή το black cherry. Και τι καλύτερος τρόπος από το να το βάλουμε πρώτα στα νύχια μας; Τα νύχια σε απόχρωση black cherry είναι ιδανικά για την αλλαγή της εποχής. Αυτό το χρώμα είναι ένας συνδυασμός βαθύ κόκκινου με σκούρες αποχρώσεις και διακριτικούς μοβ τόνους.

Σε αντίθεση με άλλες αποχρώσεις, το black cherry δεν είναι ιδανική απόχρωση βερνικιού μόνο για το φθινόπωρο, αλλά παραμένει εξίσου επίκαιρη και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Black Cherry Manicure

Κοντά και τετράγωνα

Για μια μοντέρνα εμφάνιση, επιλέξτε κοντά, τετράγωνα νύχια σε απόχρωση black cherry. Αυτό το μινιμαλιστικό look ταιριάζει απόλυτα σε εσάς που σας αρέσει η σκανδιναβική αισθητική. Προσφέρει μια κομψή και περιποιημένη εμφάνιση που είναι ιδανική για τις καθημερινές εμφανίσεις.

Ρετρό φουτουριστικό

Αυτά τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από τα φουτουριστικά οπτικά εφέ που ήταν δημοφιλή τη δεκαετία του ’90 σε ταινίες και σειρές επιστημονικής φαντασίας που είχαν φωτεινά, εντυπωσιακά γραφικά. Για πιο μίνιμαλ εμφάνιση, κάντε τα σχέδια πάνω σε ένα μπεζ ή φυσικό φόντο.

Γαλλικό μανικιούρ

Μια σύγχρονη πινελιά στο κλασικό γαλλικό μανικιούρ είναι ο συνδυασμός του black cherry στις άκρες με τη βάση του νυχιού σε έναν κομψό nude τόνο. Αυτός ο συνδυασμός αναβαθμίζει το παραδοσιακό σχέδιο σε μία πιο μοντέρνα και εκλεπτυσμένη εκδοχή.

Κερασάκια

Αν θέλετε να προσθέσετε μια διασκεδαστική πινελιά στα νύχια, σχεδιάστε μικρά κερασάκια και φιόγκους. Αυτές οι λεπτομέρειες δίνουν έναν χαριτωμένο αέρα στο μανικιούρ, συνδυάζοντας την κομψότητα της σκούρας απόχρωσης με ένα παιχνιδιάρικο στιλ. Μπορείτε να το συνδυάσετε με γαλλικό μανικιούρ ή nude βάσεις, αφήνοντας τις λεπτομέρειες σε black cherry.

Με πέρλες

Αν προτιμάτε μια κλασική εμφάνιση με μια κομψή, λαμπερή πινελιά, δώστε αμυγδαλωτό σχήμα στα νύχια και προσθέστε μικρές πέρλες. Αυτό το στιλ συνδυάζει τη διαχρονική κομψότητα του χρώματος με τη διακριτική αίσθηση πολυτέλειας.

Εφέ χρωμίου

Προετοιμάστε τα νύχια με μια προστατευτική βάση, και στη συνέχεια περάστε δύο στρώσεις σε απόχρωση black cherry, αφήνοντας κάθε στρώση να στεγνώσει. Όταν στεγνώσουν, περάστε απαλά μια μεταλλική chrome πούδρα στην επιφάνεια των νυχιών μέχρι να αποκτήσουν μια ομοιόμορφη λάμψη.

Ανάμεικτα σχέδια

Δοκιμάστε να συνδυάσετε διαφορετικά μοτίβα σε κάθε νύχι, όπως καρό σχέδια, καρδιές ή γαλλική γραμμή. Αυτή η τεχνική επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα καλλιτεχνικό και πρωτότυπο σχέδιο που αναδεικνύει τη δημιουργικότητά σας και αντανακλά το προσωπικό σας στιλ με έναν μοναδικό και εντυπωσιακό τρόπο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα