Βίκυ Καγιά: Λαμπερή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας
Βίκυ Καγιά
Credit: vickykaya_/instagram

Η Βίκυ Καγιά παρευρέθηκε χθες, Σάββατο 31 Αυγούστου, στο 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Το γνωστό μοντέλο ταξίδεψε στην ιταλική πόλη μαζί με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και τη Δανάη Παππά, στο πλαίσιο λανσαρίσματος γνωστών καλλυντικών προϊόντων του οίκου Armani.

Αφού έκαναν τη βόλτα τους με σκάφος, μετά περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, έχοντας επιλέξει και οι τρεις να ντυθούν total black.

H Βίκυ Καγιά βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας “Campo Di Battaglia” του Gianni Amelio και περπάτησε στο κόκκινο χαλί, φορώντας ένα μαύρο τοπ με ανοιχτή πλάτη και μαύρο φαρδύ παντελόνι με πιέτες. Η παρουσιάστρια πόζαρε στους φωτογραφικούς φακούς και μαγνήτισε τα βλέμματα με τη λαμπερή της εμφάνιση.

Η ίδια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο από την ξεχωριστή στιγμή και στη λεζάντα έγραψε: «Στην πρεμιέρα της ταινίας Campo Di Battaglia του Gianni Amelio! Σας ευχαριστώ @armanibeauty που με παίρνετε κάθε χρόνο στη Βενετία!»

Νωρίτερα το μοντέλο είχε κάνει μια εντυπωσιακή φωτογράφιση πάνω σε ένα ξύλινο σκάφος και δημοσίευσε ορισμένα στιγμιότυπα στα social media.

Credit: vickykaya_/instagram
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα