Richard Gere: Διπλή “επίθεση” γοητείας – Στο κόκκινο χαλί με τον 24χρονο γιο του
O Homer James Jigme Gere και ο Richard Gere παρευρίσκονται στο κόκκινο χαλί του «Filming Venice Award» κατά τη διάρκεια του 81ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας την 1η Σεπτεμβρίου 2024. Photo by Marco Piovanotto/ABACAPRESS.COM

Ο Richard Gere εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί του amfAR Gala Venezia 2024, όπου έφθασε συνοδευόμενος τόσο από τη σύζυγό του, Alejandra Silva, όσο και από τον 24χρονο γιο του, Homer και τη λαμπερή σύζυγό του στο την Κυριακή.

Ο 75χρονος σταρ και ο 24χρονος γιος του έδειχναν εξίσου κομψοί, ενώ περπατούσαν δίπλα δίπλα στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Hangar Nicelli.

Ο Richard επέλεξε ένα μαύρο σμόκιν, λευκό πουκάμισο και μαύρο παπιγιόν, με τον Homer να κάνει ανάλογη εμφάνιση.

Η Alejandra, 41 ετών, η οποία παντρεύτηκε τον σταρ το 2018, εντυπωσίασε με ένα ημιδιαφανές φόρεμα με φλοράλ λεπτομέρειες.

Το γκαλά, που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, παρουσιάστηκε από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ερυθράς Θάλασσας. Ο κινηματογραφικός σταρ και η Alejandra παντρεύτηκαν ύστερα από δύο χρόνια σχέσης και αργότερα απέκτησαν δύο γιους, τον Alexander, πέντε ετών, και τον James, τεσσάρων.

Ο Richard μοιράζεται τον Homer με την πρώην σύζυγό του και μοντέλο Carey Lowell και αποφάσισε να του δώσει το όνομα των παππούδων του καθώς και το θιβετιανό όνομα “Jigme” – το οποίο είναι το μεσαίο του όνομα.Ο ίδιος και η Carey παντρεύτηκαν το 2002, αλλά χώρισαν το 2013 ύστερα από 11 χρόνια γάμου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα