Πρίγκιπας Carl Philip της Σουηδίας: Πατέρας για τέταρτη φορά
O πρίγκιπας Carl Philip και η σύζυγός του πριγκίπισσα Sofia με τα τρία παιδιά τους
Credit: Prinsparet / Instagram

Γεννητούρια θα έχουν στη βασιλική αυλή της Σουηδίας αφού η σύζυγος του πρίγκιπα Carl Philip, πριγκίπισσα Sofia είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της.

Η πριγκίπισσα Sofia είναι καλά και το μωρό αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2025. Το μωρό θα είναι το όγδοο στη σειρά διαδοχής. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ήδη τρεις γιους, τον πρίγκιπα Alexander, 8 ετών, τον πρίγκιπα Gabriel, 7 ετών, και τον πρίγκιπα Julian, 3 ετών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του βασιλικού οίκου: “Οι βασιλικές τους υψηλότητες πρίγκιπας Carl Philip και πριγκίπισσα Sofia είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η πριγκίπισσα περιμένει το τέταρτο παιδί τους. Η πριγκίπισσα Sofia αισθάνεται καλά και ο τοκετός αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2025. Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, δεν προβλέπονται αλλαγές στο δημόσιο πρόγραμμα της πριγκίπισσας Sofia”.

Ο πρίγκιπας Carl Philip είναι ο μοναχογιός του βασιλιά Carl XVI Gustaf και της βασίλισσας Silvia και είναι επί του παρόντος τέταρτος στη σειρά για τον σουηδικό θρόνο μετά τη μεγαλύτερη αδελφή του, πριγκίπισσα Victoria και τα παιδιά της, την πριγκίπισσα Estelle και τον πρίγκιπα Oscar.

Η πριγκίπισσα Sofia ήταν παλαιότερα μοντέλο και είχε λάβει μέρος σε διάφορα reality show στη Σουηδία. Η σχέση του ζευγαριού, που προκάλεσε έντονο πονοκέφαλο στη βασιλική οικογένεια, επιβεβαιώθηκε από το παλάτι τον Ιούλιο του 2010. Πιστεύεται ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα νυχτερινό κέντρο και εννέα μήνες αργότερα ανακοινώθηκε ότι συγκατοίκησαν.

Το πριγκιπικό ζεύγος ζει στη Villa Solbacken, ένα όμορφο κτήμα που βρίσκεται στα περίχωρα του Kungliga Djurgården (Βασιλικό Πάρκο Παιχνιδιών) στη Στοκχόλμη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα