Εspresso Nails: 8 μανικιούρ με άρωμα ιταλικού καφέ
Εσπρέσο νύχια
Credit: Oriiginalstyle/Instagram

Όταν ο φθινοπωρινός αέρας αρχίζει να φέρνει μαζί του το άρωμα των πρώτων βροχών και των καφέ αποχρώσεων της φύσης, δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από το να τυλίγεσαι σε μια ζεστή κουβέρτα με μια κούπα εσπρέσο στο χέρι. Αυτός ο ζεστός, αρωματικός καφές που ξυπνά τις αισθήσεις μας, γίνεται φέτος η απόλυτη έμπνευση και για την beauty σκηνή, με τα “espresso nails” να κατακτούν το φθινοπωρινό μανικιούρ. Η ιδέα πίσω από αυτά τα νύχια είναι να φέρουν τη ζεστασιά, την κομψότητα και τη γοητεία ενός φλιτζανιού εσπρέσο κατευθείαν στα χέρια μας. Σκέτη απόλαυση!

8 cozy σχέδια για να υιοθετήσετε την τάση του εσπρέσο

  1. Espresso Martini
  2. Μίνιμαλ Εσπρέσο
  3. Mix & Match με πράσινο
  4. Καρδιές Εσπρέσο
  5. Μάρμαρο από Εσπρέσο
  6. Παλέτα του καφέ
  7. Swirls Espresso
  8. Κόκκοι από καφέ

Espresso Martini: Η κομψή πινελιά του cocktail

Αν αγαπάτε την κομψότητα του Espresso Martini, αυτό το μανικιούρ είναι η απόλυτη επιλογή. Οι σκούρες αποχρώσεις του καφέ μαζί με μικρές πινελιές από χρυσό ή ασημί glitter θυμίζουν το φινίρισμα ενός κοκτέιλ ποτηριού. Είναι ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις και δίνει έναν αέρα πολυτέλειας και sophistication.

Μίνιμαλ Εσπρέσο: Κομψότητα στην απλότητα

Για όσες αγαπούν την απλότητα με μια minimal chic προσέγγιση, το μίνιμαλ εσπρέσο μανικιούρ είναι η ιδανική επιλογή. Συνδυάζει απαλούς καφέ τόνους, είτε σε matte είτε σε glossy υφή, σκέτο! Τόσο απλό.

Mix & Match με πράσινο: Η γήινη έκπληξη

Η απόλυτη τάση για το φθινόπωρο είναι το παιχνίδι με αποχρώσεις. Συνδυάζουμε το βαθύ καφέ του εσπρέσο με ζεστές πράσινες αποχρώσεις, δημιουργώντας ένα mix & match που φέρνει τη φύση στα άκρα μας. Αυτός ο συνδυασμός δίνει μια γήινη και φυσική αίσθηση, ενώ παράλληλα παραμένει κομψός και εκλεπτυσμένος.

Καρδιές Εσπρέσο: Ρομαντικό και γλυκό

Αν θέλουμε μια παιχνιδιάρικη και ρομαντική πινελιά στο μανικιούρ μας, οι μικρές καρδιές από εσπρέσο είναι η τέλεια επιλογή. Βάφουμε τα νύχια μας σε απαλή καφέ απόχρωση και προσθέτουμε διακριτικές, μικρές καρδιές σε βαθύ καφέ ή σοκολατί τόνο. Είναι ένα μανικιούρ που συνδυάζει τον ρομαντισμό με τη φθινοπωρινή ζεστασιά.

Μάρμαρο από Εσπρέσο: Η απόλυτη πολυτέλεια

Το μανικιούρ μάρμαρο εμπνευσμένο από την υφή του καφέ προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας και κλασικής αισθητικής στα νύχια μας. Οι ρευστές γραμμές που θυμίζουν τον αχνό ενός ζεστού φλιτζανιού εσπρέσο, σε συνδυασμό με διάφορες αποχρώσεις του καφέ, δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα που δεν περνά απαρατήρητο.

Παλέτα του καφέ: Όλες οι αποχρώσεις του καφέ σε ένα look

Αν δεν μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα στις αποχρώσεις του καφέ, αυτό το μανικιούρ είναι η λύση! Η παλέτα του φέρνει σε κάθε νύχι διαφορετική απόχρωση, από το απαλό μπεζ μέχρι το βαθύ εσπρέσο. Είναι ένας τρόπος να παίξουμε με τα χρώματα, χωρίς να χάσουμε τη συνοχή του look μας. Ταιριάζει υπέροχα με cozy outfits και ζεστά κασκόλ.

Swirls Espresso: Η μαγεία της κίνησης

Οι στροβιλισμοί στα νύχια είναι μια καλλιτεχνική προσέγγιση που προσθέτει κίνηση και δυναμισμό στο μανικιούρ μας. Σαν το swirl δημιουργεί το γάλα στον καφέ, αυτά τα νύχια συνδυάζουν καφέ και λευκές αποχρώσεις σε παιχνιδιάρικες, ρευστές γραμμές. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και δημιουργικό.

Κόκκοι από καφέ: Η πιο αυθεντική λεπτομέρεια

Τι θα λέγατε για ένα μανικιούρ που θυμίζει τους πραγματικούς κόκκους του καφέ; Αυτή η ιδέα συνδυάζει σκούρους καφέ τόνους με μικρές διακριτικές λεπτομέρειες που μοιάζουν με κόκκους εσπρέσο. Είναι μια παιχνιδιάρικη προσέγγιση που προσθέτει υφή και χαρακτήρα στα νύχια μας. Μέχρι και ποτηράκια Starbucks μπορούμε να ζωγραφίσουμε σε αυτά και να καταπλήξουμε τα πλήθη!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα