Michael Jackson: O αδελφός του Tito έσβησε στο τιμόνι του αυτοκινήτου του
Tito Jackson
Credit: Tito Jackson /Instagram

Ο Tito Jackson, ο μεγαλύτερος αδελφός του Michael Jackson και ιδρυτικό μέλος των Jackson Five, πέθανε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Steve Manning, πρώην μάνατζερ της οικογένειας, ο 70χρονος καλλιτέχνης πέθανε στο τιμόνι του αυτοκινήτου του.

Αν και τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, ο Steve Manning έδωσε λίγες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα μιλώντας στο Entertainment Tonight. Αποκάλυψε ότι ο 70χρονος τραγουδιστής και μουσικός πέθανε από καρδιακή προσβολή ενώ βρισκόταν στο τιμόνι του αυτοκινήτου του. Πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, ο Tito Jackson βρισκόταν καθ’ οδόν από το Νέο Μεξικό προς την Οκλαχόμα.

Ο Toriano Adaryll Jackson, που γεννήθηκε το 1953, ήταν το τρίτο από τα αδέλφια του. Θα γιόρταζε τα 71α γενέθλιά του στις 15 Οκτωβρίου. Τις επόμενες εβδομάδες, είχε προγραμματίσει αρκετές παραστάσεις. Στις 25 Οκτωβρίου επρόκειτο να εμφανιστεί στο Hard Rock Café στο Ατλάντικ Σίτι και στη συνέχεια την 1η Νοεμβρίου στο Σινσινάτι.

Oι γιοι του τον αποχαιρέτησαν με μια συγκινητική αφιέρωση στο Instagram: “Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας, Rock & Roll Hall of Famer Tito Jackson δεν είναι πια μαζί μας. Είμαστε συγκλονισμένοι, λυπημένοι και συντετριμμένοι. Ο πατέρας μας ήταν ένας απίστευτος άνθρωπος που νοιαζόταν για όλους και για την ευημερία τους. Μερικοί από εσάς μπορεί να τον γνωρίζετε ως Tito Jackson από το θρυλικό Jackson 5, κάποιοι μπορεί να τον γνωρίζουν ως “Coach Tito” ή κάποιοι τον ξέρουν ως “Poppa T. ” Παρόλα αυτά, θα μας λείψει τρομερά. Θα είναι για πάντα “Ώρα Tito” για εμάς. Παρακαλώ θυμηθείτε να κάνετε αυτό που πάντα κήρυττε ο πατέρας μας και αυτό είναι “Αγαπάτε Αλλήλους. ” Σε αγαπάμε Μπαμπά. Τα αγόρια σου, Taj, Taryll και TJ

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα