Priyanka Chopra: Λιώνει από έρωτα για τον Nick Jonas – Η αφιέρωση για τα 32α γενέθλιά του
Credit: priyankachopra /Instagram

Η Priyanka Chopra δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά της για τον σύζυγό της, Nick Jonas. Άλλωστε, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Η 42χρονη ηθοποιός έκανε μια αφιέρωση πυο στάζει αγάπη και γλύκα στον λογαριασμότηςστοIstagraθέλοταςατιήσειττραγουδιστήγιατα32αγεέυλιάτου.

«Ευτυχισμένα γενέθλια στον καλύτερο σύζυγο και μπαμπά. Κάνεις όλα μας τα όνειρα πραγματικότητα … καθημερινά… σε αγαπάμε», έγραφε στη λεζάντα της ανάρτησης στην οποία συμπεριέλαβε σειρά φωτογραφιών με τον Jonas και τη 2 ετών κορούλα τους, Malti Marie, από τα παρασκήνια της συναυλίας των Jonas Brothers στο Λονδίνο.

Το πρώτο στιγμιότυπο όπου βλέπουμε αγκαλιασμένη την οικογένεια των τριών λιώνει καρδιές.

Στο μεταξύ, η Priyanka επέστρεψε με νέα ανάρτηση στο Instagram από τη βραδιά των γενεθλίων και της συναυλίας του συζύγου και των αδερφών του στο Λονδίνο, καθώς θέλησε να οιραστεί μία πολύτιμη προσωπική ιστορία, αφού σ’ αυτό το στάδιο περίπου πριν από 24 χρόνια είχε στεφθεί Μις Κόσμος.

Η πανέμορφη Ινδή βασίλισσα της ομορφιάς και νυν ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε τις πιο γλυκές φωτογραφίες:

Ωρα για παραμύθια: Στέφθηκα Μις Κόσμος σ’ αυτήν την αρένα πριν από 24 χρόνια. Τότε λεγόταν Millennium Dome. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον μικρό 18χρονο, ενθουσιασμένο, νευρικό και ανταγωνιστικό εαυτό μου, που προσπαθούσε να δείχνει και να είναι ο καλύτερος που θα μπορούσε να είναι. Μια ανάμνηση που δεν θα ξεχάσω ποτέ από τις 30 Νοεμβρίου του 2000 είναι το συναίσθημα να προσπαθώ να ισορροπήσω πάνω στα τακούνια φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα Hemant Trivedi που έπεφτε από πάνω μου όλο το βράδυ, επειδή η ταινία με την οποία το είχα κολλήσει δεν έμενε, καθώς ίδρωνα τόσο πολύ από τοάγχος.

Ως εκ τούτου, αν γκουγκλάρετε τις φωτογραφίες, μετά τη νίκη μου, μοιάζω σαν να κάνω ένα namaste σε ένδειξη ευγνωμοσύνης, αλλά στην πραγματικότητα προσπαθώ απεγνωσμένα να κρατήσω το φόρεμά μου ψηλά.Σαφώς και επέζησα και όλα ήταν καλά στο τέλος… Το να βρίσκομαι πάλι εδώ και να βλέπω τον σύζυγό μου και τα αδέλφια του να τραγουδούν, την κόρη μου, την οικογένεια και τους φίλους μου, είναι ένας τόσο πλήρης κύκλος.Η ζωή είναι καλή. Ευγνωμοσύνη.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα