Kate Middleton: Ο μυστικός κωδικός για τον George, τη Charlotte και τον Louis όταν είναι άτακτοι
Η Kate Middleton, ο πρίγκιπας Louis και η πριγκίπισσα Charlotte στο Trooping the Colour
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Kate Middleton λέγεται ότι χρησιμοποιεί μια ειδική φράση για να ηρεμήσει τα τρία παιδιά της αν νιώθει ότι δεν συμπεριφέρονται σωστά – και ο George, η Charlotte και ο Louis γνωρίζουν “πόσο βάρος έχουν αυτές οι λέξεις”.

Ο William και η Kate είναι γνωστό ότι είναι αφοσιωμένοι γονείς για τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis. Και ενώ τα τρία παιδιά συμπεριφέρονται πάντα τόσο καλά δημοσίως, είναι γνωστό ότι το πριγκιπικό ζεύγος αφήνει το κοινό να δει την ατίθαση προσωπικότητά τους. Ο George και η Charlotte είναι γνωστό ότι κάνουν αστείες γκριμάτσες κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών τους και ο μικρός Louis έγινε πρωτοσέλιδο όταν έκλεψε την παράσταση στο πλατινένιο Ιωβηλαίο της αείμνηστης βασίλισσας το 2022.

Και όταν η Kate αισθάνεται ότι η συμπεριφορά τους ξεπερνά τα όρια, θα χρησιμοποιήσει έναν «κωδικό» για να εκδώσει μια προειδοποίηση. Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Tom Quinn τα αποκάλυψε όλα στο βιβλίο του Gilded Youth, An Intimate History of Growing Up in the Royal Family. Έγραψε: «Όταν ο πρίγκιπας Louis συμπεριφέρθηκε άσχημα στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της αείμνηστης βασίλισσας, για παράδειγμα, βγάζοντας τη γλώσσα του στη μητέρα του, η αντίδραση της Kate επαινέθηκε από μια ομάδα ειδικών σχολιαστών. Προφανώς χρησιμοποίησε έναν μυστικό κωδικό για να ηρεμήσει τα παιδιά, όπως κάνει κατά καιρούς – λέει απλώς ‘ας κάνουμε ένα διάλειμμα’. Αλλά όπως εξήγησε ένας πρώην υπάλληλος, τα παιδιά γνωρίζουν ότι αυτές οι λίγες λέξεις έχουν πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα από ό,τι φανταζόμαστε».

Ο George, η Charlotte και ο Louis πρέπει επίσης να ακολουθούν κάποιους αυστηρούς κανόνες στο σπίτι της οικογένειας, το Adelaide Cottage. Όταν κάποιο από τα μικρά παιδιά παλεύει με τα συναισθήματά του ή χάνει την ψυχραιμία του, η Kate και ο William λέγεται ότι τα παίρνουν μακριά για μια “συζήτηση στον καναπέ”. Η ιδέα είναι ότι αντί να έχουν χρόνο μόνα τους με τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, ένας γονιός είναι εκεί για να τους βοηθήσει να καταλάβουν τι έχει εκτυλιχθεί.

Ένας άλλος κανόνας που εφαρμόζει το ζευγάρι είναι “όχι φωνές’. Τα παιδιά που υψώνουν τη φωνή τους απομακρύνονται από την κατάσταση – και ομοίως, ο William και η Kate δεν φωνάζουν ποτέ στην τριάδα όταν τα επιπλήττουν. Πηγή δήλωσε προηγουμένως στη Sun ότι η Kate είναι “ελαφρώς πιο αυστηρή” από τον πρίγκιπα William, προσθέτοντας ότι η νταντά του πριγκιπικού ζεύγους, Maria Teresa Turrion Borrallo, λαμβάνει όλες τις αποφάσεις σε συνεννόηση με το ζευγάρι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα