Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 20/9 – Τι φέρνει η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο
αστρολογικές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα 20 Σεπτεμβρίου η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Ταύρο και δημιουργεί στα ζώδια την ανάγκη για σταθερότητα, ασφάλεια και ισορροπία. Η ενέργεια του Ταύρου μάς καλεί να εστιάσουμε στις υλικές απολαύσεις, τις προσωπικές αξίες και τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Τα βήματα θα είναι πιο συγκροτημένα και οι αποφάσεις πιο μεθοδικές. Τακτοποιήσεις σε οικονομικά θέματα και το έδαφος θα είναι πρόσφορο για αγοραπωλησίες. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά.

Οι ημερήσιες προβλέψεις (20/9) για όλα τα ζώδια

Κριός

Η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Προσοχή στην υπερβολή και την αλαζονεία καθώς μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Η έντονη τάση ανεξαρτησίας μπορεί να ενοχλήσει το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι απολαμβάνουν τη μοναξιά τους.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου και αυξάνεται κατακόρυφα η διαίσθησή σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη βοηθά τις διαπραγματεύσεις σου σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο. Η γρήγορη σκέψη και ο δυναμισμός σε βοηθούν να έχεις θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα. Ήρθε η στιγμή να εκφράσεις τις ανάγκες σου στη σχέση σου.

Δίδυμος

Η μέρα σε καλεί να αναλογιστείς τι έχει πραγματικά σημασία στην πορεία της ζωής σου. Κλείνεσαι στον εαυτό σου και αναζητάς μέσα σου την αλήθεια. Οι ανασφάλειές σου θέτουν εμπόδια στην αισθηματική σου ζωή. Προβλήματα επικοινωνίας ξεπηδούν από το τίποτα. Νιώθεις την επιθυμία να αυξήσεις το εισόδημά σου και είσαι ανοικτός σε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Να αποφύγεις ωστόσο το μεγάλο ρίσκο.

Καρκίνος

Σήμερα πρωταγωνιστείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Γίνεσαι πιο εξωστρεφής και κοινωνικός. Ιδανική στιγμή για να κάνεις νέες γνωριμίες και φιλίες. Ο Άρης από το δικό σου ζώδιο σε εξάγωνο με την Σελήνη σε βοηθά να επιτύχεις πολλούς από τους στόχους σου. Δεν αποκλείονται στιγμές έντασης με το ταίρι σου.

Λέων

Στα επαγγελματικά παραμένεις επικεντρωμένος στα σχέδιά σου και σκέφτεσαι με στρατηγική. Είσαι αποφασισμένος να τα καταφέρεις Το πάθος φουντώνει στη σχέση σου και σε βοηθά να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα.

Παρθένος

Ξαφνικές προσκλήσεις σε κινητοποιούν για να περάσεις στιγμές με φίλους ή παρέες. Πρόκειται για μία ευχάριστη μέρα που επικεντρώνεσαι στις μικρές χαρές της καθημερινότητας. Αυτό βοηθά τα αισθηματικά σου να βελτιωθούν και αν είσαι δεσμευμένος έχεις όμορφες συζητήσεις με το ταίρι σου.

Ζυγός

Το ρίχνεις στη δουλειά με στόχο να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία την καριέρα σου και είσαι έτοιμος να κάνεις βήματα που θα την απογειώσουν. Τα αισθηματικά σου δεν αποτελούν προτεραιότητα καθώς το βάρος πέφτει στα επαγγελματικά.

Σκορπιός

Σήμερα αισθάνεσαι την ανάγκη να περάσεις ποιοτικό χρόνο με όσους ανθρώπους έχουν πραγματικά σημασία για εσένα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη σε κάνει να θέλεις συζητήσεις όσα σε προβληματίζουν. Το ίδιο ισχύει και στα αισθηματικά σου, καθώς προσπαθείς να επικοινωνήσεις σε βάθος με τον σύντροφό σου.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα σε καλεί να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που αναστατώνουν το μυαλό σου και σε στρεσάρουν. Θέλεις να αλλάξεις την καθημερινότητά σου με τρόπο που σου επιτρέπει να πετύχεις περισσότερα. Στα επαγγελματικά δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Είτε έχεις σχέση, είτε όχι, σήμερα επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ανάπτυξη.

Αιγόκερως

Μία δημιουργική και ρομαντική Παρασκευή η σημερινή με τη Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου να σε βοηθά να αναδείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Βρίσκεις χρόνο και ενέργεια να περάσεις όμορφες στιγμές με τα παιδιά σου και όσους αγαπάς. Ιδανική μέρα γεμάτη ερωτισμό που πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτείς. Τα επαγγελματικά σου είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

Υδροχόος

Η μέρα ενδέχεται να φέρει σταθερότητα και ασφάλεια στα αισθηματικά σου. Αναζητάς ηρεμία και συναισθηματική ασφάλεια. Στα επαγγελματικά, διεκδικείς επίσης τη σταθερότητα ωστόσο οι ανατροπές δεν λείπουν. Δείξε υπομονή και εργατικότητα και μην αποσυντονίζεσαι.

Ιχθύς

Καλή στιγμή για να συνδεθείς με τους γύρω σου, να μοιραστείς τις ιδέες σου και να απολαύσεις τη συντροφιά τους. Θετική μέρα στα αισθηματικά. Αν είσαι σε σχέση, κυριαρχεί ο ρομαντισμός και εκφράζεσαι με τρυφερό και γλυκό τρόπο. Στα επαγγελματικά, οι φιλοδοξίες σου είναι πολλές ωστόσο η ενέργεια της ημέρας δεν εστιάζει άμεσα στην καριέρα σου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα