Ελένη Χατζίδου: Εκνευρισμένη στο πλατό με τον Ετεοκλή Παύλου – «Ούτε να του μιλάω δεν θέλω»
Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου
Credit: Eleni Hatzidou Pavlou/Instagram

Εκνευρισμένη εμφανίστηκε στην εκπομπή σήμερα, Παρασκευή (20/9) η Ελένη Χατζίδου. Η παρουσιάστρια του Breakfast@Star δεν δίστασε να αποκαλύψει πώς πίσω από τα νεύρα της κρύβεται ο σύζυγός της Ετεοκλής Παύλου.

Το ζευγάρι είχε μάλιστα και έναν απολαυστικό διάλογο στον αέρα της εκπομπής. «Έχω κάτι νεύρα σήμερα, ούτε να του μιλάω δεν θέλω, δεν ξέρω πώς θα βγάλω την εκπομπή. Μα κάτι νεύρα… Τώρα που λες “από χθες το βράδυ, και ξύπνησα και ωραία διάθεση”, με τσιγκλάει, με τσιγκλάει, με τσιγκλάει…» ανέφερε στην έναρξη η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου να ρωτά απορημένος: «Τι έκανα; Ανέπνεα δυνατά;».

«Έρχεται στο δωμάτιο, δεν έχω κλιματιστικό γιατί κρυώνω και είμαι και μπουκωμένη, οπότε έχω το παράθυρο ανοικτό. Το κλείνει και βάζει air condition και στις 02:00 έφυγε και πήγε στον καναπέ. Κοιμήθηκε στον καναπέ, αλλά το air condition το άφησε. Ξύπνησα επειδή είχα παγώσει», είπε η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου να της απαντά: «Αυτό είναι το ευχαριστώ που τη σκέφτηκα για να δροσίζεται. Αυτό λέγεται αχαριστία, το λιγότερο. Και σε σκέπασα και με την κουβερτούλα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα