Χριστίνα Μπόμπα: «Ήμουν 8 κιλά λιγότερα, αλλά με τη γέννα αγάπησα το γυναικείο σώμα»
Η Χριστίνα Μπόμπα με μαγιό
Credit: Christina Bompa Tanimanides/Instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν καλεσμένη στο “Στούντιο 4” της Παρασκευής με αφορμή το διήμερο Φεστιβάλ Ευεξίας στην Τεχνόπολη που διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο (21-22/9) με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη. Η γνωστή influencer μίλησε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα και για τις αλλαγές στη ζωή της μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών της.

“Είμαι μια άλλη τώρα. Κάθε γυναίκα που κάνει παιδιά νομίζω αλλάζει, ωριμάζει, βλέπει λίγο αλλιώς τη ζωή. Είναι όλα προς θετική διάσταση… Τσίτωσα τους πρώτους μήνες, και μετά χαλάρωσα. Οι προτεραιότητές μου άλλαξαν απευθείας σε μεγάλη απόσταση από τις επόμενες. Μπήκαν πράγματα τα οποία είχαν μια τεράστια διάσταση ενώ στην πραγματικότητα ήταν ασήμαντα, στη θέση που πραγματικά είναι… Να… όπως το άγχος για δουλειές που δεν τις κάνεις τη μία μέρα, τις κάνεις την επόμενη…”, είπε η Χριστίνα Μπόμπα και συνέχισε:

«Βελτιώθηκε πάρα πολύ η σχέση με τον εαυτό μου! Ένιωσα πολύ μεγάλη αγάπη, προς εμένα, προς το γυναικείο σώμα, προς αυτό που κατάφερα. Επαναπροσδιόρισα τη σχέση μου με τα social media. Δεν με νοιάζει αν κρίνομαι από αυτό. Γενικά είχα μία άλλη σχέση με τα social που με ευχαριστούσε και την αγαπούσα, ήμουν πολύ online, αλλά τότε με εξυπηρετούσε και μου άρεσε. Όταν κάνεις παιδιά ζεις το “τώρα”, είναι δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή απ’ τα παιδιά για να κάνεις stories. Πάλι η επικοινωνία με τον κόσμο είναι σημαντική, αλλά όταν είμαι με τα παιδιά μου και τον άντρα μου ζω τη στιγμή μαζί τους. Έτσι κι αλλιώς ο χρόνος περιορίστηκε τόσο πολύ.

Δεν με αφορούσε η εικόνα μου σε σημείο που να είμαι κολλημένη, αλλά υπήρχαν στιγμές που έκρινα τον εαυτό μου πολύ αυστηρά. Βελτιώθηκε, για παράδειγμα η σχέση με το σώμα μου. Μπορεί πριν τα παιδιά να ήμουν 8 κιλά λιγότερο και πολύ γυμνασμένη, αλλά αν ήμουν στην παραλία είχα ανασφάλεια. Αφού γέννησα αγάπησα το γυναικείο σώμα και δεν με νοιάζουν τα πρότυπα. Υπάρχουν φορές που μπορεί να κουραστώ, αλλά με τα κορίτσια έχω ιώβεια υπομονή και πάντα μπαίνω στα παπούτσια τους, είναι δύο χρονών παιδιά και πρέπει να είμαι δίπλα τους».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα