Διονύσης Πρώιος: Σκοτώθηκε με μηχανή ο πρώην παίχτης του Masterchef-Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα στα social media
Credit: dionysios_proios_official/instagram

O Διονύσης Πρώιος πέθανε χθες, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 58 ετών, έπειτα από τροχαίο που είχε με τη μηχανή που οδηγούσε. Την είδηση έκανε γνωστή η φίλη του, Δομινίκη Κεφαλοπούλου. «Μόλις έφυγε από τη ζωή ένας λατρεμένος φίλος μου… Καλά σου ταξίδια Διονύση, αυτά με τον Μιχάλη σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

H τραγική ειρωνεία είναι, ότι με την ίδια μηχανή είχε σκοτωθεί και ο γιος του σε ηλικία 20 ετών. Από χθες τα social media έχουν γεμίσει με χιλιάδες συγκινητικά μηνύματα για το χαμό του Διονύση Πρώιου.

Credit: dalianis.konstantinos/instagram
Credit: ilias_kiazoli/instagram

O Διονύσης Πρώιος μπορεί να έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής, αλλά οι καλλιτεχνικοί κύκλοι της Αθήνας τον γνώριζαν ήδη. Ο ίδιος είχε ασχοληθεί με τη ζωγραφική, είχε ανοίξει πολλά μαγαζιά εστίασης, ενώ για ένα διάστημα ήταν το μοντέλο του Λάκη Γαβαλά, με τον οποίο είχαν μια μακρόχρονη φιλία.

O σχεδιαστής δήλωσε για το θάνατο του φίλου του: «Ήταν φίλος μου κολλητός, πριν από 20 ημέρες ήμασταν μαζί στη Μύκονο, κάναμε μία έκθεση μαζί, ήταν μια χαρά.  Πάντα ήθελε να πάει να βρει τον γιο του που είχε σκοτωθεί, μιλούσε πάντα για αυτόν, νομίζω θα ήταν “ευτυχισμένος” να πάει έτσι να τον βρει».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα