Alain Delon: Μια πρώην οικιακή βοηθός εκμυστηρεύεται – «Νόμιζα ότι μπορούσα να τα καταφέρω, αλλά δεν ήταν εύκολο»
Alain Delon
Φωτογραφία αρχείου με ημερομηνία 3 Ιουλίου 2008 του Alain Delon. Photo by Patrick Davy/ABACAPRESS.COM

Έναν μήνα μετά τον θάνατο του Alain Delon, μία παλιά οικιακή βοηθός μιλά για την εργασιακή σχέση της με τον μύθο του κινηματογράφου. Η Évelyne Bouchet εργαζόταν καθημερινά στο σπίτι του Alain Delon από το 2000 έως το 2010. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εφημερίδα La République du Centre, αυτή η επαγγελματική εμπειρία δεν ήταν πάντα εύκολη.

«Έφτασα στο Douchy το 1997. Κατά τύχη. Είχα μόλις φτάσει από το Παρίσι και δεν ήξερα ότι ο κύριος Delon ζούσε εκεί. Το 2000 άκουσα ότι έψαχνε κάποιον να του σερβίρει τσάι», θυμήθηκε η Évelyne Bouchet. Δελεασμένη από την ευκαιρία, επιλέχθηκε να βοηθάει τον Alain Delon σε καθημερινή βάση. Παρ’ όλο που ο ηθοποιός και η οικονόμος του ανέπτυξαν στενό δεσμό με την πάροδο των ετών, η σχέση τους σημαδεύτηκε μερικές φορές από μικροσυγκρούσεις. «Είμαι οξύθυμη. Νόμιζα ότι μπορούσα να τα καταφέρω, αλλά δεν ήταν εύκολο. Τουλάχιστον, μπορούσε να είναι αστείος αλλά και σκληρός. Και καθώς ήμουν παρορμητική, αυτό προκαλούσε σπίθες», πρόσθεσε. Ευτυχώς, οι μικροδιαφωνίες τους δεν κράτησαν πολύ.

Alain Delon: Πότε ήταν η τελευταία φορά που μίλησαν

Μετά την αποχώρησή της το 2010, η Évelyne Bouchet διατηρούσε επαφή με τον Alain Delon για αρκετά χρόνια. Ο ηθοποιός μάλιστα της τηλεφώνησε κάποια στιγμή πρόσφατα για να δει πώς είναι. «Του μίλησα στο τηλέφωνο μια τελευταία φορά, στις 2 Φεβρουαρίου 2023. Ήμουν στο αυτοκίνητό μου. Δεν μου συστήθηκε, αλλά με ρώτησε πώς ήμουν και μου μίλησε στον ενικό. Ήταν η πρώτη φορά που το έκανε αυτό. Είπε, τα λέμε σύντομα. Δεν ξαναείχα νέα του», σημείωσε.

Η Évelyne Bouchet εξακολουθεί να είναι ευγνώμων που μπόρεσε να «περάσει χρόνο με το είδωλο της εφηβείας της» και πήγε στον Douchy στις 23 Αυγούστου, μια μέρα πριν από την κηδεία του ηθοποιού. «Είχα πει ότι δεν θα πήγαινα, αλλά στις 23 Αυγούστου, μαζί με έναν φίλο, πήγα στην πύλη του Douchy. Αγοράσαμε ένα λευκό τριαντάφυλλο από το ανθοπωλείο», πρόσθεσε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα