Αντώνης Βαρδής: Οδός στο Μοσχάτο πήρε το όνομά του – Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή
Αντώνης Βαρδής Οδός
Credit: giannisvardis/Instagram

Ο Γιάννης Βαρδής, η σύζυγός του Νατάσα Σκαφίδα και τα παιδιά τους έζησαν συγκινητικές στιγμές την Παρασκευή 20/9 στο Μοσχάτο. Και αυτό γιατί το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε ο πατέρας του και σπουδαίος συνθέτης, Αντώνης Βαρδής, αποφάσισε να δώσει το όνομά του σε έναν δρόμο του Μοσχάτου προς τιμήν του.

Παρόντες στην ονοματοδοσία ήταν μεταξύ και άλλων οι τραγουδιστές Άκης Δείξιμος και Κώστας Δόξας, που είναι ξαδέλφια του Γιάννη Βαρδή.

Ο Γιάννης Βαρδής έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας μια συγκινητική ανάρτηση για αυτή την ξεχωριστή μέρα για την οικογένειά του. Συγκεκριμένα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφίες από την οδό Αντώνη Βαρδή, όπου ποζάρει με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους, αλλά και με τα ξαδέλφια του και τις συνόδευσε με τρυφερά λόγια.

“Πόσο τιμητικό, πόσο όμορφο, πόσο συγκινητικό. Ήμασταν όλοι με τα μάτια βουρκωμένα. Συγχαρητήρια στο Δήμο μοσχάτου στις τοπικές αρχές και στον Άκη Δείξιμο που επέμειναν και υλοποιήθηκε μετά σχεδόν από 5 χρόνια προσπάθειας .Έχουμε πολλούς ανθρώπους του πολιτισμού μας και είναι ωραίο να τους τιμούμε είτε είναι εν ζωή είτε όχι. Η παρακαταθήκη του μεγάλη, το έργο του επίσης αλλά και η απώλεια του. Ο πατέρας μου λοιπόν, ο Αντώνης, ξαναγύρισε στο τόπο που γεννήθηκε. Θα είμαστε πάντα εδώ για να μην ξεχαστεί ποτέ. Ευχαριστούμε πολύ”, έγραψε ο Γιάννης Βαρδής στην ανάρτησή του.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα