Δέσποινα Καμπούρη: Μιλά πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας της και το χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη
Δέσποινα Καμπούρη
Credit: Despina Kampouri/Instagram

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” έκανε η Δέσποινα Καμπούρη με αφορμή τη νέα εκπομπή «Weekenders» στην οποία συμμετέχει και που προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα.

Η δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια της υγείας της στις αρχές του Σεπτέμβρη, εξηγώντας πως υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην σπονδυλική στήλη. «Είναι όλα πάρα πολύ καλά τώρα. Έκανα ένα προγραμματισμένο χειρουργείο στη σπονδυλική μου στήλη. Προφανώς δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί, αλλά ήταν απαραίτητο να γίνει. Το χειρουργείο στέφθηκε με επιτυχία και είμαι όπως βλέπεις μια χαρά».

Αποκάλυψε επίσης πως είχε πολύ άγχος πριν από την επέμβαση: «Πολλές σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου πριν το χειρουργείο. Πέρασα πάρα πολύ άγχος, πάρα πολύ στρες, αλλά μένω στο ότι πήγαν όλα καλά».

Για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής, ανέφερε: «Τώρα που έφυγε αυτό το πρώτο δύσκολο Σαββατοκύριακο νιώθω μία ανακούφιση. Είμαι ήρεμη και πολύ τυχερή που βρίσκομαι σε αυτή την εκπομπή. Και με τον Θανάση γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, άλλα τόσα με τον Μίλτο, είμαστε και φίλοι δηλαδή και αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Τώρα γνωρίζομαι και με την Εβελίνα και τον Δημήτρη, νιώθω ότι θα γίνουμε πολύ καλοί φίλοι».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα