Jennifer Aniston: Η προπονήτριά της αποκαλύπτει τα μυστικά για την άψογη φόρμα της στα 55
Credit: BuzzFuzz/123RF

Η προσωπική γυμνάστρια της Jennifer Aniston μοιράζεται τα μυστικά για το πώς η ηθοποιός παραμένει σε φόρμα και απολύτως γυμνασμένη, στα 55 της χρόνια.

Η Dani Coleman, διευθύντρια εκπαίδευσης και επικεφαλής γυμνάστρια στο Pvolve, εργάζεται με τη σταρ «μερικές φορές μέσα στην εβδομάδα» για περίπου μία ώρα, ανάλογα με το φορτωμένο πρόγραμμα του πελάτη της.

«Η Jen είναι πραγματικά συνεπής στις προπονήσεις της», δήλωσε αποκλειστικά η Coleman στο Page Six σε μια νέα συνέντευξη. «[Κατά τη διάρκεια] του χρόνου μου μαζί της, θέλει μια σκληρή, προκλητική προπόνηση».

Η Coleman είπε ότι η Aniston συχνά ζητεί τις αγαπημένες της συνεδρίες σμίλευσης και καύσης για όλο το σώμα, οι οποίες στοχεύουν ειδικά στους εσωτερικούς μηρούς, στους γλουτούς και τον κορμό, ενώ ταυτόχρονα σμιλεύουν το πάνω μέρος του σώματος.

Η προπόνηση εστιάζει επίσης στη βελτίωση της δύναμης και της συνολικής καρδιαγγειακής υγείας μέσω υψηλών επαναλήψεων, γρήγορου ρυθμού και κινήσεων υψηλής ενέργειας με τη χρήση των ζωνών αστραγάλου και των βαρών.

«Κάνουμε πολλή δουλειά με τον κορμό», αποκάλυψε η Coleman για τις προπονήσεις της με την Aniston. «Επικεντρωνόμαστε πραγματικά στη συνολική δύναμη του κορμού. [Υπάρχουν] κάποιες καρδιαγγειακές ασκήσεις ενδιάμεσα και κάποια ελαφριά πλειομετρική εκγύμναση».

Η σταρ απολαμβάνει επίσης ένα μείγμα σμίλευσης και προοδευτικής προπόνησης με βάρη, που περιλαμβάνει τη χρήση βαρύτερων βαρών για να δουλέψει τόσο το πάνω όσο και το κάτω μέρος του σώματος.

«Οι μορφές στις προπονήσεις μας είναι ένα είδος υβριδίου όλων των χαρακτηριστικών μορφών μας, μεταξύ ενδυνάμωσης και σμίλευσης, ενδυνάμωσης και καύσης και προοδευτικής προπόνησης με βάρη», εξήγησε η προπονήτρια.

«Στη συνέχεια, κάνουμε λίγη άρση βαρών, επίσης, για να τη βοηθήσουμε να χτίσει μυϊκή μάζα και οστική πυκνότητα, και με έμφαση στη μακροζωία του σώματός της», πρόσθεσε.

Όσον αφορά στον εξοπλισμό, ένα από τα αγαπημένα της Aniston είναι το «P.band», το οποίο είναι μια ζώνη αντίστασης που γυμνάζει το πάνω μέρος του σώματος και τον κορμό της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα