Johnny Depp: Ομολογεί το τραύμα μετά τη δικαστική μάχη με την Amber Heard – “Παράλληλη” παρουσία στην Ισπανία
O Johnny Depp και η Amber Heard στην πρεμιέρα της ταινίας 'Black Mass' στο 72ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας στις 4 Σεπτεμβρίου 2015.
O Johnny Depp και η Amber Heard στην πρεμιέρα της ταινίας 'Black Mass' στο 72ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας στις 4 Σεπτεμβρίου 2015. Photo by Dominique Charriau/WireImage

Ο Johnny Depp ξαναθυμήθηκε τη σκληρή διαμάχη του με την Amber Heard, λέγοντας ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τι πέρασε μαζί της μετά την προβεβλημένη δικαστική διαμάχη τους. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2012 και το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015, αφού παραδέχθηκε ότι υπήρχε μια «αναμφισβήτητη χημεία» μεταξύ τους. Ωστόσο, γρήγορα η σχέση διαλύθηκε και το 2017, η Heard κατέθεσε αίτηση διαζυγίου καθώς και προσωρινά περιοριστικά μέτρα κατά του σταρ.

Στη συνέχεια, τα πράγματα ηρέμησαν έως το 2019, όταν μήνυσε την ηθοποιό σχετικά με ένα άρθρο που έγραψε το 2018, όπου επέμεινε τους ισχυρισμούς της για κακοποίηση. Αμέσως μετά το ζευγάρι ενεπλάκη στη σκληρή δικαστική διαμάχη, με την υπόθεση 2022 Depp εναντίον Heard στο Fairfax County Circuit Court να μονοπωλεί το ενδιαφέρον και να διχάζει τον κόσμο.

Τελικά, το δικαστήριο έκρινε ότι η Heard ήταν υπεύθυνη για τρεις κατηγορίες δυσφήμησης και έπρεπε να πληρώσει 10 εκατ. δολάρια ενώ ο Depp ήταν υπεύθυνος για μία κατηγορία από τις τρεις και έπρεπε να πληρώσει 2 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Johnny Depp μίλησε σχετικά στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν, όπως αναφέρει το RadarOnline.com. «Ο καθένας έχει τη δική του ιστορία», δήλωσε ο Depp στους δημοσιογράφους στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν.

«Σίγουρα, μπορούμε να πούμε ότι έχω περάσει πολλά πράγματα εδώ και εκεί. Αλλά, ξέρετε, είμαι καλά. Νομίζω ότι όλοι μας έχουμε περάσει διάφορα πράγματα, τελικά. Ίσως το δικό σας δεν ήταν… δεν μετατράπηκε σε σαπουνόπερα, τηλεοπτική μάλιστα. Αλλά όλοι βιώνουμε και περνάμε αυτά που περνάμε. Και εκείνα τα πράγματα που είμαστε σε θέση να ζήσουμε και να θυμόμαστε και να χρησιμοποιούμε, αυτά είναι τα γαλόνια σας. Δεν τα ξεχνάς ποτέ».

Ο 61χρονος ηθοποιός βρέθηκε στο Σαν Σεμπαστιάν για να προωθήσει την ταινία Modi. Πρόκειται για ένα βιογραφικό δράμα, ο Depp είναι σκηνοθέτης και έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας μαζί με τον Al Pacino. Θα είναι η δεύτερη προσπάθειά του να σκηνοθετήσει μια ταινία.

Τον βλέπουμε να προσπαθεί να αποκαταστήσει την καριέρα του μετά τη μάχη με τη Heard, η οποία ουσιαστικά τον έβαλε στη μαύρη λίστα του Χόλιγουντ.

Για πρώτη φορά μετά την περιβόητη δίκη τους, η Amber Heard και ο Johnny Depp εθεάθησαν και οι δύο στην Ισπανία, καθώς ο Depp παρευρέθη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν για μια πρεμιέρα, ενώ η πρώην σύζυγός του πέρασε μια ηλιόλουστη μέρα στη Μαδρίτη με την τρίχρονη κόρη της.

Η 38χρονη ηθοποιός ζει στην Ισπανία από το τέλος του 2022, μετακομίζοντας αρχικά στη Μαγιόρκα και αργότερα στη Μαδρίτη. Η Heard εθεάθη να περνά χρόνο με την κόρη της Oonagh Paige, καθώς ο Depp παρευρέθη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν στις 23 Σεπτεμβρίου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα