Mette-Marit και Haakon: Άρπαξαν πολύτιμα αντικείμενα από την επίσημη κατοικία του πριγκιπικού ζεύγους της Νορβηγίας
Norway Mette Marit
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διάρρηξη σημειώθηκε στην επίσημη κατοικία του πρίγκιπα Haakon, που είναι και ο διάδοχος του θρόνου της Νορβηγίας, και της πριγκίπισσας Mette-Marit, της οποίας ο ατίθασος γιος διοργάνωσε ένα «άγριο πάρτι».

Το νορβηγικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Se og Hør, μετέδωσε πως πραγματοποιήθηκε διάρρηξη στην επίσημη κατοικία της Mette-Marit και του Haakon, το Skaugum.

Αυτό φέρεται να συνέβη αφού ο γιος της Mette-Marit, Marius Borg Høiby, ο οποίος συνελήφθη τον Αύγουστο για επίθεση και ξανά τον Σεπτέμβριο, διοργάνωσε ένα πάρτι στην κατοικία. Λίγο μετά, μια συμμορία μοτοσικλετιστών φέρεται να έκλεψε προσωπικά αντικείμενα της βασιλικής οικογένειας της Νορβηγίας, τόσο από την κατοικία του Marius όσο και από το ιδιωτικό διαμέρισμα του πριγκιπικού ζεύγους.

Αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και ασημικά, φέρεται να έχουν κλαπεί και στη συνέχεια να επιχειρήθηκε να πωληθούν μέσω ενός οίκου δημοπρασιών.

Ο 27χρονος Marius, ο οποίος είναι γιος της Mette-Maritt από προηγούμενη σχέση, λέγεται ότι διοργάνωνε πάρτι γνωστά ως «Skaugum festival» για τους φίλους του στην κατοικία, την οποία ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα αποκαλούν σπίτι τους από το 2003.

Ένα βίντεο, που περιήλθε στην κατοχή του Se og Hor, δείχνει ένα άτομο να χρησιμοποιεί ένα Segway για να περιηγηθεί στο ιδιωτικό διαμέρισμα του βασιλικού ζεύγους, το οποίο φαίνεται να έχει λεηλατηθεί. Τα πλάνα δείχνουν ρούχα πεταμένα στο πάτωμα.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα έχουν ανακαινίσει το παλάτι από τότε που μετακόμισαν, μετατρέποντάς το σε πολυτελή διαμερίσματα, ανέφερε το περιοδικό Hello!

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, χάρισαν μια γεύση από το εσωτερικό του σύγχρονου σπιτιού τους, μεταξύ άλλων σε μια φωτογραφία από το εσωτερικό του γραφείου τους κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης. Το δωμάτιο διέθετε ένα κομψό μπλε χρώμα, με ξύλινη επένδυση. Έργα Τέχνης και ένας καθρέφτης σε χρυσό πλαίσιο διακοσμούσαν τον χώρο.

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, ο θετός γιος του πρίγκιπα Haakon, που συχνά αναφέρεται ως το «μαύρο πρόβατο» της βασιλικής οικογένειας της Νορβηγίας, τέθηκε υπό κράτηση αφού παραβίασε περιοριστικά μέτρα, τα οποία του είχαν υποβληθεί μετά τη σύλληψή του τον Αύγουστο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα