Βασιλικός γάμος στη Μητρόπολη Αθηνών: Παντρεύτηκε η Θεοδώρα τον Μάθιου Κουμάρ
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Mε τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα του Σαββάτου η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β’ και της Άννας Μαρίας, Θεοδώρα, με τον Αμερικανό δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ. Το μυστήριο τελέστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, από τον μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεο Β΄ με κουμπάρους μεταξύ άλλων, τα αδέλφια της νύφης Παύλο, Νικόλαο και  Φίλιππο.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β’ δεν έδωσε το «παρών» λόγω της προγραμματισμένης επίσκεψής του στην Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου. Η είσοδος του ναού έχει στολιστεί με λευκά άνθη ενώ αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς για να δει το ζευγάρι στην πιο ευτυχισμένη του στιγμή. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η μικρή κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας γεννήθηκε στο Λονδίνο και η σχέση της µε τον Μάθιου Κουμάρ άρχισε το 2016, µε το ζευγάρι να ανακοινώνει τον αρραβώνα του τον Νοέμβριο του 2018. Η Θεοδώρα δηλώνει ηθοποιός, ενώ έχει εμφανιστεί ως «Άλισον Μοντγκόµερι» στη σειρά «Τόλμη και γοητεία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο 34χρονος Κουμάρ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Καλιφόρνια και είναι επιτυχημένος δικηγόρος. Οι δυο τους ζούσαν στο Λος Άντζελες όταν γνωρίστηκαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το «παρών» στο γάμο έδωσαν επίσης η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας η οποία συνοδευόταν από τις κόρες της Ινφάντα Έλενα και Ινφάντα Κριστίνα, καθώς και τρία από τα εγγόνια της, Χουάν, Μιγκέλ και Ιρένε Ουνταγκαρίν. Η πριγκίπισσα Βενεδίκτη, η αδερφή της ‘Αννας Μαρίας και της βασίλισσας Μαργκρέτε της Δανίας εκπροσώπησε τον δανέζικο βασιλικό οίκο συνοδευόμενη από τα παιδιά της.

Μετά την τελετή το νεόνυμφο ζευγάρι αντάλλαξε ένα φιλί στα σκαλιά της Μητρόπολης, προκαλώντας τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων. Ακολούθησε γαμήλια δεξίωση σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα