Rebel Wilson – Ramona Agruma: Παντρεύτηκαν στην Ιταλία
Rebel Wilson με τη σύντροφό της
Credit: rebelwilson/instagram

Η Rebel Wilson δέθηκε με τα δεσμά του γάμου! Η ηθοποιός και κωμικός παντρεύτηκε τη σύντροφό της, Ramona Agruma στη Σαρδηνία της Ιταλίας, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρουν πηγές στο People .

Η Wilson και η Agruma δημοσιοποίησαν το ειδύλλιό τους τον Ιούνιο του 2022, με την πρωταγωνίστρια του “Senior Year” να δημοσιεύει μια ζεστή selfie του ζευγαριού στο Instagram με τη λεζάντα: «Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν πρίγκιπα της Disney… αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό το διάστημα ήταν μια πριγκίπισσα της». Το ζευγάρι έκανε τις πρώτες επίσημες διακοπές του στην Ιταλία, οπότε είναι πολύ πιθανό να παντρεύτηκε και εκεί.

Ένα μήνα πριν, η Wilson – της οποίας το σκηνοθετικό ντεμπούτο, “The Deb”, έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στις 14 Σεπτεμβρίου – είχε αποκαλύψει στο People, ότι έβγαινε με κάποιο καινούριο πρόσωπο και ότι το ζευγάρι είχε συστηθεί «μέσω ενός φίλου». Είπε ότι συνδέθηκαν μέσω τηλεφώνου πριν συναντηθούν από κοντά.

«Και αυτός ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωριστούμε καλύτερα», εξήγησε τότε. «Ήταν λίγο παλιομοδίτικο από αυτή την άποψη – πολύ ρομαντικό».

Η Wilson και η Agruma, η οποία είναι η ιδρύτρια της μάρκας βιώσιμης ένδυσης “Lemon Limon”, αρραβωνιάστηκαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2023 – και η Αυστραλή ηθοποιός επέλεξε ένα παραμυθένιο σκηνικό για τη μεγάλη στιγμή. Έκανε την ερώτηση στη νυν σύζυγό της μπροστά από το Κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης στη Disneyland στην Καλιφόρνια.

Credit: Rebel Wilson/Instagram
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα