Αλέξανδρος Παρθένης: «Δεν είμαι ο βιολογικός γονέας, αλλά γονέας είναι και αυτός που μεγαλώνει τα παιδιά»
Αλέξανδρος Παρθένης με τη σύζυγό του
Credit: alexandros_parthenis/instagram

Ο Αλέξανδρος Παρθένης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά, «Μαμά-δες» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τα παιδιά της συζύγου του, Βιβής, με την οποία παντρεύτηκε πρόσφατα. Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας αποκάλυψε, ότι αρχικά τον είχαν γνωρίσει ως απλό φίλο της μαμάς τους. Η μικρή της κόρη ήταν τότε μόλις πέντε χρονών.

Σχετικά με το αν αισθάνθηκε αμηχανία στη πρώτη συνάντηση, ο Αλέξανδρος Παρθένης δήλωσε: «Δεν είχα αμηχανία το πώς θα με υποδεχτούν τα παιδιά της γιατί ό,τι ήμουν την πρώτη μέρα, ο φίλος της μαμάς και θα με γνωρίσουν και θα είμαι ο φίλος τους. Δεν πήγα να αντικαταστήσω κανέναν. Ο μπαμπάς τους υπάρχει και είναι εκεί, εγώ είμαι ο σύζυγος της μητέρας του και φίλος τους. Πρέπει να υπάρχουν όρια. Δεν με τρόμαξε κάτι. Ήταν διαφορετικές οι αποδοχές των παιδιών. Διαφορετικά με αποδέχθηκε η Ελένη που ήταν πιο μικρή και διαφορετικά ο Άγγελος.»

Τέλος, ο επιχειρηματίας πρόσθεσε: «Γονέας είναι αυτός που μεγαλώνει τα παιδιά και περνάει πολύ χρόνο μαζί τους. Δεν είμαι βιολογικός γονέας. Δεν ξέρω ποια είναι η έκφραση που μπορεί να με χαρακτηρίσει, αλλά μεγαλώνω παιδιά. Ζω μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό,τι έχουν ζήσει με τον μπαμπά τους».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα