Χρήστος Μάστορας: Ο εκνευρισμός με τις ερωτήσεις για την Μαρινέλλα
Χρήστος Μάστορας
Credit: Christos Mastoras/Instagram

Ο Χρήστος Μάστορας επέστρεψε από την Κύπρο όπου είχε συναυλία με τις Μέλισσες και την Έλενα Παπαρίζου και οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών τον συνάντησαν στο αεροδρόμιο. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δημοσιογράφοι του ζητήσαν να κάνει μια δήλωση για τη Μαρινέλλα η οποία συνεχίζει να βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο στο Ηρώδειο.

Ο τραγουδιστής ωστόσο δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να αποχωρήσουν, καθώς δεν ήθελε να τοποθετηθεί.

«Δεν έχω να πω κάτι και δεν έχει αξία η άποψή μου αυτή τη στιγμή. Ας σεβαστούμε σας παρακαλώ τη Μαρινέλλα. Δε μπορώ να απαντήσω. Καλά είμαι και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Παιδιά συγγνώμη, δε θέλω να τοποθετηθώ για κάτι. Παιδιά… Δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχω να πω κάτι. Μπορείτε να σεβαστείτε αυτό που ζητάω και να μη συνεχίσει αυτή η κουβέντα; Σας παρακαλώ.

Ζητώ συγγνώμη από όλο το κοινό που μας κοιτάζει αυτή τη στιγμή. Σας ζητώ συγγνώμη. Ξέρω ότι με έχετε βαρεθεί να με κοιτάζετε αλλά, βλέπετε…» ανέφερε ο Χρήστος Μάστορας δείχνοντας την ενόχλησή του.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα