Οι 4 αποχρώσεις μαλλιών για το φθινόπωρο που εκπέμπουν ένα κομψό και ‘ακριβό’ στιλ
4 κομψές αποχρώσεις μαλλιών
Credit: @emswells / Instagram

Όταν ψάχνουμε για ένα νέο χρώμα μαλλιών, τι είναι αυτό που συνήθως αναζητάμε; Κάποιο που να μας κολακεύει και να μην απαιτεί συνεχή συντήρηση κάθε μήνα. Και αυτές οι απαλές, ζεστές αποχρώσεις είναι από τις πιο όμορφες μέχρι στιγμής. Από το σχεδόν ροδακινί ξανθό μέχρι το καφέ που θυμίζει τους πλούσιους χρυσούς ιριδισμούς της καραμέλας, υπάρχει κάτι που ταιριάζει σε όλες.

Αφού βρείτε εκείνη που σας αρέσει περισσότερο επισκεφθείτε ένα κομμωτήριο για μια αναλυτική συζήτηση με τον ειδικό, ώστε να βρείτε τις ιδανικές αποχρώσεις για εσάς. Εκτός από το να σας καθοδηγήσει προς το καλύτερο αποτέλεσμα, θα λάβει υπόψη του παράγοντες όπως η συχνότητα ανανέωσης του χρώματος, ο προϋπολογισμός και οι στόχοι σας για την υγεία των μαλλιών σας.

Ποιες είναι οι 4 πιο όμορφες και κομψές αποχρώσεις μαλλιών για το φθινόπωρο

Ροδακινί ξανθό

Κρατήστε το πνεύμα του ‘αποκαλόκαιρου’ με ένα ζεστό, ροδακινί ξανθό που περιέχει αποχρώσεις της φράουλας και του σταχιού. Είναι η πιο ζεστή απόχρωση του ξανθού πριν μετατραπεί σε χάλκινο, άρα αν στόχος σας είναι να δοκιμάσετε πιο κοκκινωπές αποχρώσεις, αυτή η επιλογή είναι η καλύτερη μετάβαση.

Η Lindsay Lohan, η Rosie Huntington Whiteley (όταν έχει πιο ροδακινί παρά ξανθό μαλλί) και η Sydney Sweeney είναι οι πιο χαρακτηριστικές αναφορές. Tip: Μια ενυδατική μάσκα 2-3 φορές την εβδομάδα θα αποτρέπει τις χρυσές αποχρώσεις από το να γίνουν κίτρινες.

Γκρι ανταύγειες

Βαρεθήκατε να καλύπτετε τις λευκές, ασημί τούφες σας ή σας αρέσει το γκρι χρώμα μαλλιών; Αφήστε τα στο φυσικό τους ή τονίστε τα με έξτρα γκρι ανταύγειες. Τα γκρι μαλλιά μπορούν να φωτίσουν και να ενισχύσουν τη λάμψη των ξανθών μαλλιών, ενώ δημιουργούν πιο έντονη αντίθεση σε φυσικά πιο σκούρα μαλλιά.

Tip: Επειδή τα γκρι μαλλιά μπορεί να είναι πιο ξηρά και να φριζάρουν πιο εύκολα, χρησιμοποιείτε ένα silver σαμπουάν μία φορά την εβδομάδα. Αν είστε ξανθιά, επιλέξτε ένα μοβ σαμπουάν, αλλά μην το χρησιμοποιείτε υπερβολικά συχνά, γιατί μπορεί να δώσει στα μαλλιά μοβ απόχρωση. Μία με δυο φορές τον μήνα είναι αρκετές.

Καφέ χάλκινο

Το “terracopper”, η ιδανική ισορροπία μεταξύ τερακότας και χαλκού, είναι πλούσιο και έντονο χωρίς να δείχνει υπερβολικό. Αντί για ένα έντονο χάλκινο, λέμε ‘ναι’ σε αυτήν την πιο σκούρα εκδοχή – παραπέμπει στην Julia Roberts του Pretty Woman.

Τip: Ένα conditioner με χάλκινες χρωστικές θα τονίσει το καστανό τόσο ώστε να διατηρήσουμε ‘ζωντανό’ το αποτέλεσμα για περισσότερο διάστημα.

Καστανό με καραμέλα

Είναι μια ζεστή απόχρωση που συνδυάζει τους σοκολατί τόνους, της καραμέλας μαζί με χρυσαφί πινελιές οι οποίες δημιουργούν μια λαμπερή, νεανική λάμψη στα μαλλιά.

Αυτός ο συνδυασμός φωτίζει το πιο σκούρο χρώμα μαλλιών και του χαρίζει μια ζεστή διάσταση. Το μυστικό για να διατηρήσουμε τη ζωντάνια και τη λάμψη δεν θέλει απαραίτητα επίσκεψη στον κομμωτή αλλά μια μάσκα ενυδάτωσης με χρώμα που συντηρεί το αποτέλεσμα και παράλληλα προσφέρει θρέψη για έως και 10 λουσίματα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα