Anthony Delon: Η γλυκιά αφιέρωση του Alain-Fabien για τα 60ά του γενέθλια
O Alain-Fabien Delon και ο Anthony Delon πριν 5 χρόνια στο Global Gift Gala 2019 στο ξενοδοχείο Four Seasons Hotel George V στο Παρίσι.
O Alain-Fabien Delon και ο Anthony Delon πριν 5 χρόνια στο Global Gift Gala 2019 στο ξενοδοχείο Four Seasons Hotel George V στο Παρίσι. Photo by Marc Piasecki/Getty Images

O Alain-Fabien Delon είναι πολύ δεμένος με τον μεγαλύτερο αδελφό του Anthony και με αφορμή τα 60ά του γενέθλια θέλησε να του στείλει ένα γλυκό μήνυμα μέσω Instagram.

Ο 30χρονος ανερχόμενος ηθοποιός μοιράστηκε ανέκδοτο οικογενειακό υλικό στη σειρά insta stories που ανέβασε για να εκφράσει τις ευχές του στον Anthony Delon.

«Χρόνια πολλά στον αδερφό μου», έγραψε αρχικά, ενώ μοιράστηκε ένα βίντεο από το 2019 και τις ηλιόλουστες διακοπές τους.

Ο μικρότερος γιος του Alain Delon, που έφυγε από τη ζωή στις 18 Αυγούστου, μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία που πιθανότατα πήρε από τα οικογενειακά αρχεία, στην οποία βλέπουμε τον Anthony Delon ως παιδί, να μιλά στο τηλέφωνο.

Για να συνοδεύσει αυτήν την τρυφερή φωτογραφία, ο Alain-Fabien πρόσθεσε το τραγούδι Happy Birthday του Stevie Wonder.

Ο Anthony και ο Alain-Fabien είχαν πάντα στενή σχέση, αλλά ο δεσμός τους έγινε πιο ισχυρός τους τελευταίους μήνες, ιδίως μετά τη διαμάχη με την αδελφή τους, Anouchka. Αφού συμμάχησαν κατά της Hiromi Rollin, την τελευταία σύντροφο του μυθικού σταρ, ξεκίνησε ο εμφύλιος πόλεμος ανάμεσα στα τρία αδέρφια με τους δύο γιους του Alain να ισχυρίζονται ότι η αδελφή τους εκμεταλλευόταν την ψυχολογική αδυναμία του πατέρα τους.

Όμως ο θάνατος του Alain Delon φαίνεται ότι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, αφού στην κηδεία του, τα παιδιά του ήταν ενωμένα όσο σπάνια στο παρελθόν, σύμφωνα με φίλους και συγγενείς.

Οι γιοι του Alain Delon εθεάθησαν στο La Brûlerie, το κτήμα του ηθοποιού στο Douchy, στην περιοχή Loiret. Η Anouchka, η οποία ζει στην Ελβετία, δεν φαίνεται να ήταν εκεί. Μετά τον Anthony Delon, ο οποίος πρόσφατα εντοπίστηκε να βγάζει βόλτα τα σκυλιά του στον κήπο, ήταν η σειρά της κόρης του, Loup, να κάνει την εμφάνισή της στο οικογενειακό σπίτι. Στις 26 Σεπτεμβρίου, η 28χρονη μοιράστηκε στο Instagram story της μια φωτογραφία που δείχνει τον θείο της, Alain Fabien, να είναι ξαπλωμένος στον καναπέ και να χαϊδεύει τον Loubo, τον πιστό σύντροφο του αείμνηστου πατέρα του.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα