Bruce Willis: Το τρυφερό αφιέρωμα της Tallulah στον μπαμπά της που δίνει μάχη με την άνοια
Credit: tallulah willis / Instagram

Η Tallulah Willis λατρεύει τον μπαμπά της και δεν το κρύβει. Σε μια ανάρτηση στο Instagram, η 30χρονη κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore μοιράστηκε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στον πατέρα της, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με τη μετωποκροταφική άνοια.

Αγαπώ αυτόν τον τύπο τόσο πολύ και τα συναισθήματα είναι δύσκολο πράγμα, αλλά είμαι τόσο ευγνώμων που τα αφήνω να με διαπερνούν τώρα αντί να αποσυνδεθώ από αυτό! Από το ‘για πάντα’ αρχείο”, έγραψε η Tallulah στη λεζάντα της ανάρτησής της που περιλαμβάνει τρεις φωτογραφίες της στο πλευρό του Bruce.

Ήταν η σύζυγος του ηθοποιού, Emma Heming Willis, που αποκάλυψε τη διάγνωση της μετωποκροταφικής άνοιας του Bruce, τον Φεβρουάριο του 2023. Η ανακοίνωση ήρθε σχεδόν έναν χρόνο αφού αποκαλύφθηκε ότι ο Bruce είχε διαγνωστεί με αφασία και αποχωρούσε από την υποκριτική.

Σύμφωνα με την κλινική Mayo, η μετωποκροταφική άνοια είναι ένας όρος που καλύπτει μια ομάδα εγκεφαλικών διαταραχών που απειλούν τον μετωπιαίο και τον κροταφικό λοβό του εγκεφάλου. Αυτό σημαίνει ότι τμήματα αυτών των λοβών συρρικνώνονται, προκαλώντας προβλήματα ομιλίας, συναισθηματικά προβλήματα και αλλαγές προσωπικότητας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα