Kate Middleton: Η απόφαση που αποδεικνύει τον ισχυρό δεσμό με τον βασιλιά Κάρολο

H Kate Middleton είναι γνωστό ότι μοιράζεται έναν ισχυρό δεσμό με τον πεθερό της, βασιλιά Κάρολο. Η μάχη που έδωσαν παράλληλα με τον καρκίνο ισχυροποίησε αυτήν τη σχέση. Και ίσως επηρέασε και τις αποφάσεις της Kate όσο αυτή ανακτά δυνάμεις με το τέλος της χημειοθεραπείας της.

Παρ’ όλο που ολοκληρώθηκε η θεραπεία, η πριγκίπισσα της Ουαλίας τόνισε ότι ο καρκίνος δεν είναι σε ύφεση ακόμη και δεν σκοπεύει να επανέλθει πλήρως στα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, επανέρχεται σταδιακά στα πριγκιπικά της καθήκοντα και επικεντρώνεται σε σκοπούς κοντά στην καρδιά της.

Η περιπέτεια με την υγεία της έκανε την Kate να αναθεωρήσει τις προτεραιότητες και να λάβει νέες αποφάσεις. Μεταξύ αυτών είναι και η απόφαση να περνά περισσότερο χρόνο με τον βασιλιά Κάρολο, που δίνει κι αυτός τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε, η Kate με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William, ταξίδεψαν στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας για να περάσουν χρόνο με τον βασιλιά και την Camilla Parker Bowles. Μαζί πήγαν στην κυριακάτικη λειτουργία στο Crathie Kirk. Ένα απρόσμενο ταξίδι, που αποδεικνύει ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας νοιάζεται πολύ για τον βασιλιά, σύμφωνα με την Jennie Bond, πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC.

“Η Catherine και ο Κάρολος μοιράζονται έναν πραγματικά ιδιαίτερο δεσμό, αναμφίβολα ενισχυμένοι από την κοινή τους εμπειρία από τον καρκίνο. Δεν ήταν τόσο το δέλεαρ της Σκωτίας που τους τράβηξε αυτή τη φορά, αλλά η επιθυμία του William και εκείνης να περάσουν χρόνο με τον βασιλιά” , εκμυστηρεύτηκε η εμπειρογνώμονας στο ΟΚ!.

Από την πλευρά του, ο βασιλιάς Κάρολος θέλει η Kate να μην πιεστεί να επιστρέψει, αλλά να πάρει τον χρόνο της και να βάλει προτεραιότητα τα παιδιά της και κυρίως την υγεία της.

Αφού έκανε μια επίσημη δημόσια εμφάνιση κατά τη διάρκεια του Trooping The Color, η Kate Middleton θα μπορούσε να κάνει επανέλθει στο προσκήνιο την Ημέρα Μνήμης, στις 11 Νοεμβρίου. Ωστόσο, η παρουσία της εξαρτάται από την κατάσταση της υγείας της και ο Κάρολος δεν επιθυμεί να εξαναγκαστεί η πριγκίπισσα να εμφανιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες των Times, ο βασιλιάς θέλει να δει τη νύφη του να κάνει τα πράγματα με τον δικό της ρυθμό και να κάνει “σταδιακή επιστροφή”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα